tiistai 30. kesäkuuta 2009

autoilua ja muuta jannaa

Morjens.

Talla bussilakko jatkuu edelleen ja saarta kiertaa huhu huomisesta yleislakosta..Uh, toivon etta se on vain huhu niinkuin pari viikkoa sitten huhu siita, etta bensa-asemat menevat lakkoon. Oli pumpuilla porukkaa, mitaan ei kuitenkaan lopulta tapahtunut. Oottelen edelleen tietoa mahd. harjottelupaikasta ja pankkitilista.. Karsivallisyytta jos jotain tarvitaan taalla :)

Eilen koettiin myos jannia hetkia auton kanssa (kyseessa on siskon auto joka lainassa heinakuun loppuun) kun se rupesi ylamaessa savuttamaan. Auton kaasutin (ehka, mun ranskan taito ei ihan riita autonosiin saakka viela) on kulunut ja meni lakkoon. Voidaan viela ajaa muttei suuria ylamakia, mika tarkottaa ettei oikeestaan voida menna ollenkaan saaren pohjoisosiin.

Vierailtiin sitten Case-Pilote:n kylassa sen aikaa etta moottori viileni, pulikoitiin; ma metsastin simpukoita ja juotiin rommit (ti-punch) paikallisessa baarissa. Taalla baarit on pienia ja kotoisia ja taynna vanhoja pappoja. Naiset ei perinteisesti niissa vieraile, eivatka oo myoskaan nuorison suosiossa. Oli siis papoilla ihmettelemista kun Roméon kanssa tupsahdettiin sinne.

Koitan pistaa jotain kuvia tanne kunhan kerkian myoskin. Huomenna jatkuu toitten metsastus, lauantaina vieraillaan maaseudulla Romskun aidin miesystavan tykona ja sunnuntaina tuleekin jo H et A from Finland meita viihdyttamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti