maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kanoottihäät ja vieraita Suomesta

Viime lauantaina huip
 entui Karisko-järjestön pitkäaikainen säätö ja järkkääminen. Itse olin edeltävällä viikolla mm.  kirjoittanut lehdistötiedotteen ja soitellut eri TV-kanaville ja parille journalistille. Lanseerattiin siis "Kanawa Myel"-niminen uusi tuote, elikäs tällä samaisella isolla inkkarikanootilla josta olenkin jo kertonut, suoritettavat romanttiset melontaretket. Tosin vieraiden ei tarvitse kuin istua kyydissä ja nauttia menosta.                                                                            
Lauantainen retki oli siis "avant-premiere" ja kaikkien helpotukseksi se sujui niinkuin pitikin. Kanawalla kyytiä saivat tuore parikymppinen aviopari vieraineen jotka vielä leikkivihittiin Sainte-Lucen pormestarin toimesta kanootissa.  Kukaan ei tippunut mereen, työpajan nuoret hoitivat hienosti hommat ja meloivat urhokkaasti keskipäivän paahteessa plus tapahtuma sai runsaasti julkisuutta. Tempaus oli Martiniquella kahden kanavan iltauutisten kevennys-osiossa ja iso lehtijuttu tulee ilmestymään France-Antilles sanomalehdessä myöhemmin. Laitan tänne linkkiä sitten jos tulee nettilehteenkin.



Kanootti lähestyy satamaa...
Hääpari saapuu paikalle aplodien saattelemana





                                     Työpajan tyttäret merirosvolookissa

Meillä oli myös viitisen päivää vieraita Suomesta, eli couchsurffari Riikka. Oli tosi kiva päästä puhumaan suomea pitkästä aikaa ja muutenkin oli mukavaa seuraa. Riikka tartutti muhun sukelluskuumeen, koska itse kâvi kahdesti laitesukeltamassa ja aika kivan näkösiä olivat kuvat koralleista, kilppareista sun muista elikoista. Eli vois tosiaan sitten kun vauva on syntynyt harkita kurssin käymistä...
 Käytiin esim. Diamantissa josta tuo kivikuva, on siis tulivuoren jäänne.

Posted by Picasa
Ja mulla oli hauskaa kun aalto kasteli persiiksen. 
Kyseessä Sainte-Luce.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti