perjantai 9. toukokuuta 2014

Etiäpäin, sanoi mummo lumessa

Taas on edessä muutoksia työrintamalla, eli pistin poikki yhteistyön tämän erään kielikoulun kanssa. Kesäkuun puolivälistä lähtien en siis sinne enää tee tunteja ja parempi niin, on taas kaksi ja puoli kuukautta palkka myöhässä.. Ensi viikon alussa mun pitäisi ne saada ja todella toivon niin, meidän pitäisi meinaan varata pikimmiten lentoliput Suomeen kesäkuun lopulle! Pistää kyllä suututamaan taas tämä odottelu. Onneksi olen löytänyt uusia kumppanuuksia jo tilalle joten tilanne ei ole niin synkkä kun pelkäsin. Kyllä se tästä vielä,  pitää jaksaa uskoa!

Suomen lomaa odotellaan kaikki innolla, ja etenkin tuo pikkutyyppi joka kyselee tämän tästä millon ollaan lähdössä lentokoneella mummaa ja vaaria katsomaan.... Katsotaan nyt mille ajankohdalle liput saadaan varattua, mutta normaalisti kolmisen viikkoa olisi tarkoitus Suomessa taas olla.

Vappua tuli vietettyä hyvässä seurassa rantsulla ja samalla vietettiin parin kaverin läksiäisiä. Muuten ei ihmeitä tänne, töitä, töitä ja arjen pyöritystä! Palaan astioille kunhan on jotakin järkevämpää raportoitavaa :DVappupiknik rantsulla


2 kommenttia:

 1. Beautiful photos! Belles photos!

  VastaaPoista
 2. Easy "water hack" burns 2 lbs OVERNIGHT

  Well over 160k men and women are trying a easy and SECRET "liquids hack" to drop 1-2lbs each and every night as they sleep.

  It is effective and it works all the time.

  You can do it yourself by following these easy steps:

  1) Grab a glass and fill it with water half the way

  2) Proceed to learn this awesome HACK

  you'll be 1-2lbs skinnier in the morning!

  VastaaPoista