sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kilpailupäivä

Tätä tapahtumaa varten oltiin treenattu ja odotettiin innolla, nimittäin Martiniquen ensimmäistä kanawa-kisaa.  Samaan aikaan biitsillä oli myös Jetski - kilpailu, joka toi hauskaa kontrastia. Meitä oli kolme joukkuetta, joista  yksi armeijan poikia ja tyttöjä, toinen vanhoja Kariskon konkareita ja sitten meidän tiimi, joka koostui kahdesta sosiaalityöpajan työntekijöistä ja kariskon työpajan entisistä nuorista.

Kuva Kariskon Facebook-sivuilta

Kisaan kuului kaksi noin 1200 metrin kierrosta, joista ensimmäisen armeijan korstot voittivat. Itse en päässyt melomaan ekalla kierroksella, mutta toisella kyllä. Ja hyvä niin, sillä se kierros me voitettiin, ja sijoituttiin kakkosiksi sekunnin (!) erotuksella, aikaan 11 minsaa ja rapiat. Kyllä hieman syletti, mutta eipä tarvinnut ainakaan hävetä häviötä. Tätä lisää!