maanantai 16. marraskuuta 2009

Boule de Neige

Tervehdys! s-kirjain on edelleen tuusana, mutta koska en oo saanu aikaseksi asialle mitään, käytössä vanha kunnon ctrl+v. Että näillä mennään. Täällä on viime viikot kuluneet tiiviisti työn merkeissä kahvilassa, josta tässä pari kuvaa.Kuvassa mun tarjoilijakamu Mike ja kokki Amael.
Melkosia työvuoroja painetaan, mä teen onneksi vaan 4pv viikossa ja yleensä 9-10 tunnin päiviä, ja aina iltavuoroa eli noin klo.16-01. Oon ns. extra.  Muut painaakin 6 päivän viikkoa. Pikkuhiljaa on väki alkanut löytää kahvilan, ja melkonen vilske käy viikonloppuisin. Kyseessä kun on koko schoelcherin kaupungin oikeestaan ainoa kunnon kahvila, ja ainakin ainoa joka on auki joka päivä aina 12-01 asti yöllä. Pikkuhiljaa on mullakin alkanut sujumaan tarjoilu ja oon alkanut myös rahastamaan. Työkaverit on kyllä varsin hulvattomia tapauksia kanssa.


Guylaine tositoimissa.Kahvilahan sijaitsee tosiaan meren rannalla, rantsua vastapäätä. Kalastajia verkoillaan viime viikonloppuna.
Huomenna vapaapäivä, ihanaa, mutta ihanaa myös kun saa vihdoin vähän rahaa. Niin ja turistikierroksia on kanssa luvassa, vedin ekan omani viimeviikolla. Oikein hyvin meni ja tippiäkin sain jo yli 20 dollaria. Jenkit on mukavaa väkeä.

Kuulumisiin!

Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti