sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Baila baila ja puutarhavisiitti

Hellurei, olipas kiireinen viikko töissä - saatiin tietää alle viikon varoitusajalla että saatiin rahoitus osallistua Pariisissa Année de l'Outremer:iin eli Karisko järjestää Jardin d'Acclimatationissa järjestön kehittämiä leikkejä. Eli äkkiä piti tehdä arvio materiaalien rahtaamisesta Pariisiin ja miljoona muuta säätöä. Mun ei onneksi tarttenut lähteä vaan jään pyörittämään työpajaa pomon sijasta.

Perjantaina kylään saapui tanskalainen Thomas jolta tilasin ruisleipää (toikin oikeen jauhoja koska oli Pariisissa eka)  ja oli ostanut vielä Daimeja.
 Oi autuutta, kyllä Couchsurfing kannattaa...Muutenkin varsin mielenkiintoinen heppu, on mm. pyöräillyt Tanskasta Sveitsiin ja nyt lähdössä purjehdusmatkalle Martiniquelta Irlantiin. Melkoinen seikkailija siis.

Eilen vietettiin R:n veljen synttäreitä ja vieraita oli tupa täynnä. Pelattiin dominoa ja pokeria ja vieraat viihtyivät erittäin hyvin eli kahteen asti aamulla. Hiukan siis ramaisi tänään, mutta päätin kuitenkin lähteä näyttämään Thomasille paikkoja Fridan kanssa. Käytiin vesiputouksella Balatan puutarhassa josta tässä päivän kuvasaldoa.Rose porcelaine


Héliconia


Uutuutena puutarhaan on ilmestynyt tällänen puihin värkätty riippusiltacircuit... Hauska idea!
Sisäänkäynti puutarhaan2 kommenttia:

  1. ihanan näköistä ja Onnea Friidulle 9 kuukautta tuli täyteen! t.mumma

    VastaaPoista
  2. Onpas muuten kätsää kun skandinaavi-surffaajat voi tuoda tullessaan kaikkia herkkuja :-)

    Ja ihanan näköinen paikka!

    VastaaPoista