sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Työpaikan bileet

Karisko - yhdistys järkkää vuosittain isot bailut, johon kutsutaan aktiivit ja yhteistyökumppanit. En viime vuonna päässyt osallistumaan, joten eilen päätin että raahaudun paikalle vaikka pää kainalossa. Olo ei nimittäin ollut parhain, eilispäivä kului iloisesti aivastus-niistäen ja pää sumussa allergiakohtauksen kourissa. Ei auttanut cetirisiini eikä Férvex, epätoivoissani vetäisin illalla vielä Heinixin perään, vaikka näinhän ei saisi toimia. Olo oli siis kaikkea muuta kuin hehkeä ja Fridan kanssa vietetty kotipäivä ollut yhtä h****ttiä (R iltavuorossa).  Bailamaan silti lähdettiin, perskele. No, onneksi raitis ulkoilma tai mikä lie teki hyvää ja olo pikkaisen parani.


 Tilaisuus järkättiin La Favorite rommipanimon pohatan rakentamassa kartanossa (näitä nykyään vuokrataan usein yksityistilaisuuksiin tai on muutettu ravintoloiksi tms.) joka oli varsin nätti iltavalaistuksessaan.

 Ohjelmassa oli laulua, tanssia ja ennenkaikkea Ranskan-Guyanalaisen herra Topon, joka on siis Kalina-intiaaniheimoon kuuluva shamaani, suorittama rituaali. Herra Topo mm.  lepytteli esi-isien henkiä kaatamalla maahan rommia ja rummuttamalla.

Herra Topo keltaisessa kera tulkkinsa
Illan iloisin ylläri oli kuitenkin se, että pomo lahjoitti mulle (ja neljälle muulle) viikonlopun kahdelle Dominican pääkaupungissa sijaitsevassa Fort Young - hotellissa joka onkin sen tason mesta, että en sellaiseen ole koskaan jalkaani pistänyt. Oon todella innoissani, koska me oltiin itseasiassa suunniteltu reissua Dominicalle syksylle, tosin Couchsurfing-majoituksella :D. Nyt on siis pakko mennä! Haluan ehdottomasti päästä näkemään tämän.
Flamboyant-puu, ovat juuri alkaneet kukkimaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti