maanantai 17. helmikuuta 2014

Ystävänpäivän hemmottelusessio

Tuli oltua ensimmäistä kertaa ikuna kylpylässä (tai "spa"ssa) ystävänpäivän viikonlopun kunniaksi. Roméo otti ja yllätti, eli friidu vietiin  lauantaina  hoitoon ja mut kuskattiin silmät sidottuna autolla jonnekin Françoisiin päin. En todellakaan osannut arvata, että oltiin menossa kylpylään vaan kuvittelin että ehkäpä syömään ja sitten rannalle, kun uikkarit kuulemma piti ottaa mukaan.Eden Paradise Spa  oli pieni ja intiimi sekä suurimmaksi osaksi ulkoilmassa.  Osasta tiloista aukesi näkymät metsään, mistä tykkäsin. Meitä odotti ensin hammam ja sushi-lounas, jonka jälkeen päästiin porealtaan kautta kokovartalo-kuorintaan ja hierontaan.
Oli kyllä ihan todella rentouttavaa, R nukahti jossain vaiheessa ja itsekin meinasin torkahdella...Hupia aiheuttivat tosin kuorintaa varten laitetettavat "sairaala-alkkarit" jotka olivat aika esteettiset... Miesten versiot olivat vähän peittävämmät sentään, mutta itse sain vetäistä päälle aikamoiset nirunarut. Mutta mitäs pienistä.
Iltapäivän kohokohta oli kyllä ehdottomasti hieronta. Jumahtaneet hartiat kiittivät käsittelystä ja muutenkin sessio oli todella rentouttava. Sitähän voisi uskaltautua joskus toistekin spa:han!

1 kommentti:

  1. Vau, aivan mahtava spa! Muutamassa olen ollut, mutta ei ne ole läheskään vetänyt vertoja tolle. Ihana yllätys :-)

    VastaaPoista