tiistai 15. marraskuuta 2011

Materialisti

Milloin on liian vanha tekemään joululahjalistan? Ei koskaan!

Joten tässä Memmun 28-vee toiveet tälle joululle rakkaille joulupukeille (nuo lelut on kuitenkin Fridalle).

Ebulobo on ranskalainen lelumerkki, jonka bopohippi-meininki yllättäen uppoaa muhun. Kokelmasta löytyy noiden nallejen lisäksi Susi- ja punahilkka-aiheisia leluja ja uusi "Peace and Love - la happy farm"  (Aivan, aivan) mallisto. Kaikki kelpuutetaan.  Viimeksi etsiessäni netistä löysin Suomesta Ebua myyvän liikkeen, mutta en enää muista yhtään mikä oli kyseessä. Joten jos joku tietää mistä saa niin vinkatkaa, pliis!

Toinen uusi himotuksen kohde on Titimadamin korut. Ihania. Sisäinen lapseni kiittää.

3 kommenttia:

 1. Moi - löytäisitköhän täältä vielä jotain kivaa listallesi? http://www.tinttu.com/ - Lohjalla on aivan ihana myymälä ja todella laadukkaista tuotteita - pistäs vinkaten, jos löytyy jotain sopivaa... t. Karhu-Eija

  VastaaPoista
 2. Moi Eija! En tiennytkään että tuo Tinttu on ihan kotikaupungista :) Ihania juttuja siellä, mutta kaikki nuo asut taitaa olla liian kuumia meidän ilmastoon (froteeta, paksua puuvillaa)...Paitsi jos jonkun kesäpipon ostaa? :)
  Friidulle saa toki antaa ihan mitä tykkää! :)

  VastaaPoista
 3. juupeli juu... tossa oli vinkkejä Suomen pukillekin.... noi ranskalaiset tuotteet vähän vaikeita täältä hankittaviks. Geisha ja Marimekko tuttuja:-)
  Sovitaan että saat suklaata, pieni tonttutyttö! kuvallinen lista on kyllä aika hyvä keksintö !!! Täällä tänään joulukadun avajaiset ja ilotulitus...nyt se tykitys alkaa. tullut uusi glögimerkkikin kauppoihin, sehän sun lempijuomaa! täytyy ostaa jääkappi täyteen. me nähdään kuule kuukauden päästä!!!!!terkuin mamie

  VastaaPoista