maanantai 5. joulukuuta 2011

Kotikuvia

Nonniin, netti pelittää jälleen! Tässä niitä lupaamiani talokuvia sitten olisi. Sisustuksesta ei oikeen voi vielä puhua ja sotku on pysyvä olotila mutta mutta...Talossa siis iso olkkari ja "amerikkalainen" keittiö, plus neljä huonetta ja ulkona erillinen pikkuhuone jossa kylpyamme ja pesukone.

Kuvat on aika hämäriä, johtuen siitä että täällä on nyt satanut putkeen ja kaatamalla lähes kaksi viikkoa. Parhaimpina päivinä 100 mm. Aivan oikein, yhdessä päivässä.

Osa olkkaria. Verhojen takana kalterit eli ei ole ikkunalaseja. Noi verhot on laitettu estämään esim. sitä että sataa sisälle... :D

Keittiö. Pieni, mutta toimii...mahtuu justiinsa hella ja jääkaappi, seinän takana iso lavuaari ja keittiötaso.

"eteinen" ja ulko-ovi, vasemmalla Fridan ja meidän huoneet. Tosta metalliovesta en hirveesti tykkää...Tässä näkyy kuinka melkeen kaikki väliseinät on auki ylhäältä - sen takia että ilma pääsee kiertämään talossa eli ei ole niin kuuma. Vaikka kyllä mä hikoan, kattotuuletimen asennusta odotellessa.
Toinen kahdesta keskeneräisestä huoneesta, eli romuhuone...
Pihaa, "hieman" kesken
Joulu on taas, joulu on taas

Fridan oma huone ja neiti päikkäreillä hyttysverkon alla. Kivasti näköjään unohtunut pyykkiteline kuvaan.

Pihanäkymä. Oikealla kylpyamme-huone...Mutainen joki sateiden jäljiltä

2 kommenttia:

  1. jee. Hieno tulee ja tilaa rutkasti! ja piha joen rannalla; saat kuunnella veden ääntä. hirmuisen homman on Romsku tehnyt, tosi ihana! toi oma kylpyamme ja rauhaisa tila on musta kiva, siellä voi virkistyä ja plutata rauhassa Friidun kanssa. Näen jo itseni grillaamassa tuolla takapihalla, kiva että se vierashuone tulossa:-) Sinne takapihalle saa puhallettavan uima-altaankin Fridulle, illalla voi siellä polskia, ja keinun puuhun. Onnea Villa Saturnin johdosta! t. isoäiti

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää!! Missäs se "couch surfibg" soffa on? ;))

    VastaaPoista