tiistai 14. helmikuuta 2012

Sininen, myöhässä

Jeps. Eilisen aiheena tässä kuvamaratoonissa oli sininen. Eikä taaskaan löytynyt aikaa kuvata, vaikka tässä ollaan mukamas työttömänä.  Mulla ei kuitenkaan aika ole käynyt pitkäksi, ehei! Kovalla tohinalla järkkäilen maaliskuussa tapahtuvaa kymmenpäiväistä nuorisovaihtoa. Tänä vuonna suomalaiset nuoret tulee tänne meillepäin - ja kukas on joutunut koko projektin 90% yksin hoitamaan täälläpäin- noh, varmaan arvaatte. Lisäksi mut on ympätty mukaan joulukuussa 2012 täällä ekaa kertaa järjestettävään Jeux Kali'na:n viestintätiimiin;  tapahtuma on intiaanikulttuurista ammentava urheilukilpailu ja kulttuuritapahtuma. Don't get me wrong- olen molemmissa projekteissa innoissani mukana, yritän vaan tässä selitellä sitä miksi blogi ei päivity niinkuin kuuluisi :)

Tässä siis teeman sininen kuva, suoraan meidän etupihalta...Ystävänpäivän sydänkuva tulossa illalla, R on viemässä mut illaksi ravinteliin jotta eiköhän sieltä jokin romanttinen otos saada aikaiseksi.. :)

Lutuisaa ystävänpäivää kaikille!
2 kommenttia:

  1. Tylsien taivaiden ja merien(pyh, mitä teeskentelyä) rinnalla maalipurkki on mitä oivallisin sinisyyden lähde! ;) Heh. Mahtavaa mielikuvitusta, sait hymyileväiseksi.

    Mitä hommia sie siis teet kun tollasia vaihtoja järkkäät? Varmaan kivaa ja ihmisläheistä hommaa, veikkaisin. Ah, ja siellä on varmaan niin lämmin että kateeksi käy. :P

    Mukavaa ystävänpäivän aattoa! ;)

    VastaaPoista
  2. Hahaa, joo, ei ollut aikaa lähteä kuvaamaan merta ja pimeä uhkasi hiipiä joten maalipurkki päätyi kohteeksi :D Mä olen ollut töissä nuoristyöpajassa työ - ja sosiaaliohjaajana. Tuo vaihto taas on Youth in Action- ohjelman puitteissa, niitä voi järkkäillä oikeastaan kuka vaan, jos saa kasaan ryhmän nuoria, joilla halua kv-kokemuksiin (toki tiettyjä kriteereitä ,ja homma tapahtuu koulusysteemin ulkopuolella). :)

    VastaaPoista