keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Valentiinia juhlimassa

Eilinen ystävänpäivän rafla oli todellinen ylläri, suunnistettiin nimittäin suomennettuna "Luonnon ja Bion Palatsi"ksi nimettyyn paikkaan. Vauuuh!

14. "heart"


 Ideana oli nauttia illallista romanttisesti kahdenkesken mutta ravintola olikin laatinut illalle oikein ohjelman. Siihen kuului pöytäseurueiden patistaminen laulamaan karaokea, alla olevassa kuvassa olevan laulajan kaksi ohjelmanumeroa, romanttisen runon kirjoittamista sekä loppuhuipennuksena julkisten rakkaudentunnustuksien esittämisiä. Ainiin, meinasi unohtua että pariskuntien tuli myös tanssia valssia ja zoukia ja arvuutella ruokien ainesosia. Tiivistettynä voin sanoa että oli hyvin erikoinen kokemus! :D


Meillä oli ihan hauskaa vaikka oltiinkin ravintolan nuorimmat asiakkaat sinä iltana...Paikan vegaaniruoka oli oikein hyvää ja me voitettiin molemmille puolen tunnin hieronnat sekä vegaaninen kokkauskurssi.


2 kommenttia:

  1. Way, toihan kuulostikin kivalta! Ainakin erilainen mihin taalla on totuttu (just se hiljainen romanttinen illallinen kynttilanvalossa liveklassista kuunnellen jossakin ylikalliissa ravintolassa).

    VastaaPoista
  2. Onpas ollut varmaan vähän omalaatuinen kokemus.
    Mun hanille tuo ois painajaismainen ilta ... :D :D Se ei iki-maailmassa suostuisi esiintymään 'pakosta' ja osallistumaan yllätyksenä järjestettyihin aktiviteetteihin ;D

    VastaaPoista