sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Elämä on biitsi

Päästiin kuin päästiinki lentämään takaisin kotia ja lennot sekä kentänvaihto sujuivat kuin rasvattuina. Oli jopa yllättävän tyhjää Pariisin kentillä, taas sen näkee miten kesällä lentäminen on tuskaa verrattuna vaikkapa syyskuuhun...Tuli löydettyä (tai sitten se on juuri tehty, sillä ennen en ole huomannut) Orlyn kentältä "Family room" jossa oli lapsille omat ruokailutilat, vauvojen imetystuolit, tuttipullon lämmitysvehkeet ja vähän isommille telkkari ja kosketusnäytöllinen värityspeli. Tuolla hengailtiinkin kolmisen tuntia lentoa odotellessa.

Kotosalla ollaan nyt oltu jo parisen viikkoa mutta tietsikan pimahtamisen ja nettiongelmien takia en ole päässyt juuri nettiin saati blogia päivittämään. Kone on kuitenkin kaverilla huollossa ja toivottavasti saan sen pian takaisin.

Muuten olen taas totutellut arkeen täällä, Frida on aloittanut  tarhan ja odottelen työsopparin allekirjoitusta Kariskon kanssa.

Eilen oltiin vierailemassa Ilet à Ramiers nimisellä saarella, joka on ennen kuulunut armeijalle. Saarella sijaitsee todella hieno 1800- luvulla rakennettu linnoitus joka on tosin jätetty oman onnensa nojaan. Meidän yhdistys onkin nyt valtuutettu renovoimaan linnoitusta (ei vielä restautointia vaan lähinnä kasvillisuuden ja puiden poistoa) ja valvomaan ettei saarelle rantauduta, koska se on luonnonsuojelualuetta.

Linnoitus on ihan todella vaikuttava jo kooltaan, lisäksi se sijaitsee korkean kallion päällä joten näkymät eivät ole hassummat.


Saarella on myös piskuinen uimaranta jossa me pulikoitiin tyttöjen kanssa silläaikaa kun äijät pisti ylhäällä pusikkoa tasaiseksi. Tuli todettua, että on Oikein Kivaa olla taaperon äiti...


Aijien palattua rehkimästä grillattiin kalaa ja syötiin. Ehdittiin vielä hieman snorklailemaankin ennen paluuta mantereelle, oli aivan uskomattoman paljon kaloja ja hienoja koralleja.

Tuolta palattuamme päätettiin vielä piipahtaa pulikoimassa joessa, päivä kun oli niin kaunis ja kuuma. Joten suunnattiin Saint-Josephiin ja siellä polskittiin tovi ihanan viileässä "Rivière Blanche"ssa.


Noh, tuon suhteellisen täydellisen päivän vastakohdaksi tänään onkin satanut ja ukkostanut koko päivän! Hyvä niin, oiskin muuten mennyt ihan liiaallisuuksiin tämä meno... :D

1 kommentti:

  1. mun karibiakaipuu senkun kasvaa! Ihana päivä teillä ollut!!

    VastaaPoista