torstai 30. elokuuta 2012

Sairastelua = säätöä

Me ollaan edelleen vastoin suunnitelmia Suomessa!
Syy tähän löytyy friidun flunssasta, joka muuttui sitten korvatulehdukseksi. Tarkoitus oli lentää viime maanantaina ja tyttö oli ollut kipeänä ja kovassa kuumeessa jo torstaista. Ajattelin että kyseessä oli vain normi flunssa, mutta kuume ei hellittänyt ja viimein sunnuntaina sitten päätettiin että olisi kuitenkin hyvä tsekata, ettei mitään vakavampaa ole kyseessä. Että eikun sairaalan päivystykseen jossa vietettiinkin sitten kivasti ilta/ yö eli jonotettiin neljä tuntia ja pois päästiin puoli yhden aikaan.

Diagnoosina siis akuutti korvatulehdus, joka tuli aika puskan takaa kun korvia ei kuitenkaan ollut yhtään valitellut. Antibioottikuuria siis kehiin. Lääkärisetä kirjoitti pyynnöstäni kiltisti lausunnon, ettei suosittele lentoa viiteen päivään koska mulla on kuitenkin matkavakuutus ja ajatus mahdollisesti noin 40 asteen kuumeessa olevan lapsen kanssa yksin kentän vaihtoineen ei hirveästi innostanut. Toki kipulääkkeet kuulemma olisi auttaneet nousuissa ja laskuissa, mutta silti.... Aamulla sitten kuitenkin aikaisin ylös ja kentälle, sillä check in oli jo tehtynä. Saatiin sitten onneksi vaihdettua lennot suhteellisen halvalla toisiin Air Francen deskillä.

Kaikenlaista paperia ja todistuslappusta on nyt lähetetty Ranskaan päin ja toivon että korvaavat lippujenvaihtokulut. On tullut taas manattua ranskalaisten byrokratiaintoa, mm. mun tulisi lähettää jokin virallinen dokumentti siitä, että Frida on todellakin mun lapsi sekä skannata pankkikortin etupuoli, jolla nuo lennot on maksettu. Tietenkin pakollisten RIB:n, E-ticketsien, maksukuittien, lomakkeen, lääkärinlausunnon ja reseptien yms lisäksi...

Frida on jo onneksi paljon parempi ja ruokakin on pikkuhiljaa alkanut maistua taas. Mumma tosin on nyt vuorostaan kipeä ja itsekin edelleen hieman... Että sormet ristissä etten itse tästä pahemmin sairastu enää ja päästään lentämään tiistaina!

Muuten sitten viime kirjoituksen ollaan keretty käymään Nastolassa viettämässä ystävän pojan 2-vee juhlia/ kaverigrillauspippaloita, oltu kesäteatterissa Nurmijärven Taaborinvuorella katsomassa Seitsemän Veljestä jossa näytteli lapsuudenkaverini ja piletetty eräällä seurojentalolla "Saaristolaisiltamissa". Niin ja Frida on oppinut käymään potalla, jes.

Aivan ihana loma on ollut ja toisaalta kivaa että saatiin näin oltua vielä yksi viikko lisää! Tämä vika viikko onkin ollut hyyvin rauhallinen. :) Nyt kuitenkin alkaa jo olemaan kotia ja Roméota melkoinen ikävä!1 kommentti:

  1. Voin kuvitella sitä byrokratiasirkusta, että saatte vakuutuksesta korvaukset - tsemppiä sen kanssa, ja pysy lujana!
    Toivottavasti voitte kaikki jo paremmin -- turvallista kotimatkaa! :)

    VastaaPoista