torstai 3. huhtikuuta 2014

Päivitys, ooh!

No Allô, Allô, täällä porskutetaan vielä!
On pitänyt aika hoppua töiden kanssa ja erinäisiä ongelmia myös ollut kielikoulun puolelta.  Ei ole ollut oikein motivaatioita tai aikaa tänne raapustella... Mutta jos nyt yrittäisin jostakin sitä ammentaa!

Tosiaan töiden kanssa on ollut aikamoista takkuamista, esim. kahden kuukauden palkat olivat tässä äskettäin maksamatta, joka aiheutti pieniä finanssipuolen onkelmia. Toisekseen palkkiot, joita lafkasta freelancerina nettoan ovat oikeasti ihan järkyttävän pieniä, etenkin kun selvisi että niistä vielä valtio pidättää n. 9 %.  Joten tässä on ollut nyt työn alla omien asiakkaiden ja uusien kumppanuuksien metsästys...

Kielikoululle sanoin lähteväni uusille laitumille, ellei tuntipalkkaa nosteta tasolle, joka on mielestäni ihan se minimi. Tätä päätöstäkin nyt tulee vielä odottaa kaksi viikkoa....Ja mulla vielä tosin kahden kuukauden "kumppanuuden irtisanomis-aika" (joka tosin on luultavasti laiton?).  Alan olla aika kypsä toisin sanoen koko homman kanssa! Jos vielä jatkan paikassa, niin varmasti vähennän tunteja siellä ja yritän löytää lisää paremmin maksavia firmoja. Pari uutta kumppanitahoa olenkin jo onneksi löytänyt ja omia "oppilaitakin" on jo muutama.


Muuten ei olla puuhailtu mitään kovin erikoista, lähes kaikki aika kun uppoaa  tällähetkellä töihin ja arjen pyörittämiseen. Luvassa on kuitenkin reissu Guadeloupelle parin viikon päästä erään ystäväperheen lapsen ristiäisiin (jes jes! siitä onkin vuosia kun saarella kävin) ja kesällä olisi tarkoitus lähteä koko ronkka Suomeen heinäkuussa. Niin ja synttäreitäkin taas pukkaa kuun lopussa...

2 kommenttia:

  1. Työelämä kuulostaa ihan... Ranskalta :P

    Hämmästelin tässä, miten iso Frida teillä on. Eikös se ollut vauva ihan vasta? ;)

    VastaaPoista
  2. Do this hack to drop 2lb of fat in 8 hours

    At least 160k women and men are hacking their diet with a simple and SECRET "liquid hack" to drop 2 lbs each night in their sleep.

    It is proven and it works on everybody.

    Here are the easy steps for this hack:

    1) Go grab a drinking glass and fill it with water half the way

    2) And then learn this strange HACK

    you'll be 2 lbs skinnier the very next day!

    VastaaPoista