maanantai 7. joulukuuta 2009

TipTap ja sillai

Bonjour! Meillä on ollut nyt netti katki jostain mystisestä syystä lähes viikon verran, odotellaan että viitsisivät vaivautua paikalle selvittämään asiaa. Ketuttaa! Muuten kuuluu ihan hyvää, paitsi oon ihan törkeen väsynyt ja asiaa ei helpota lähes joka-aamuinen allergiapärskimiskohtaus... Tänään/tällä viikolla vihdoin jonkun pitäisi tulla tsekkaamaan meidän kylppärin kosteusvaurioita - oon ihan satavarma että kyseessä on homevaurio. Oon jopa alkanut saada iho-oireita, eli punasia läikkiä joista viimeinen muisto on lapsuudesta :D. Kovin on jännää.

Eilen oli sitten itsenäisyyspäivä ja anopin synttärit myös. Itehän olin sitten illan töissä :( Aamulla Roméo herätti mut soittamalla suomalaista humppaa täysillä stereoista ja heiluttamalla paperille piirtämäänsä suomen "lippua"...HYVIN aikaisin. Vastaanotto ei ehkä ollut kaikkein sydämellisin lauantain rankan yövuoron jälkeen. Nyt osaan jo arvostaa elettä mutta kyllä meinas napsua aamulla...:D

Töissä oon siis edelleen kahvilassa, siippa on kuukauden lomalla mokoma ja lähtee huomenna
Guadeloupelle viikoksi kavereita moikkaamaan. Että sitten ihan itekseni täällä kekkuloin. Ensi kuussa ehkä alkaa uus työ Karisko- järjestössä, toivon mukaan. Tykkään kyllä kovasti kahvilastakin, ja vähän arveluttaa tuleva työnkuva (joka on vielä melko hämärä) että katsotaan nyt miten tässä käypi.

Tässä pari joulufiilistelykuvaa iloksenne. Täällä tuntuu olevan jenkkijoulu-meininki todella POP - bling bling ja mahdollisimman paljon glitteriä, valoja ja kimalletta :)

Eka kuva on saaren isoimmasta kauppakeskuksesta, jonne on rakennettu sisälle tommonen joulujunarata.
 Tuo pihakuva on meidän lähes naapurista. Koko piha on täynnä kaikennäköstä valoviritystä, kuvassa vain murto-osa...


Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti