torstai 31. joulukuuta 2009

Tulen muistamaan vuoden 2009

seuraa pientä retrospektiiviä elooni vuodelta 2009 (niin ja s-pienellä koska näppis edelleen tuusana).


In the yeaaar 2009... ( kuvitelkaa Conan O´Brienin 2000-laulu tähän kohtaan)

- Muutin pois Jyväskylästä takaisin porukoiden nurkkiin Lohjalle jossa väänsin gradua. Muuta elämää ei mulla sitten ollutkaan
- Löysin tanssimisen ilon käymällä afrikkalaisessa ndombolo-tanssissa
- Vietettiin iskän viiskymppisiä
-Huhtikuussa vietettiin mun läksiäisiä ja siskon synttäripileiden jälkeen muutin Ranskaan
- Ranskassa hengailin pari kuukautta Perpignanin alueella. Lopulta luovutettiin Roméon kanssa kämppä, annettiin pois tavarat ja ajettiin viimeisiään vetelevällä autolla  Perpignanista Lyonin kautta Pariisiin.
- Käväistiin mun voittomatkalla (kyllä, netin arvonnoissa oikeasti näköjään voi voittaa!) 2 viikkoa Etelä-Afrikassa. Cape Town hurmasi.
- Hengailtiin Pariisissa pari viikkoa sukulaisten nurkissa
- Muutettiin Martiniquelle toukokuun lopussa
- Vietin vapaaherran elämää monta kuukautta (etsien toki töitä, niitä vaan ei tuntunut löytyvän), tappelin sossun ja työvoimatoimiston kanssa, tutustuin ja totuttauduin paikalliseen eloon
- Aloin taas ajamaan autoa yli 6 vuoden tauon jälkeen (ja vielä Martiniquella). Taskuperuutus sujuu jo melkeen! Kiilaaminen, ohittaminen ja ruuhkissa jurraaminen on peruskauraa!
-Opin salsaamaan

... ja viimeisenä, muttei vähäisempänä

- Aloin odottamaan ensimmäistä lastani :D

 Tällä hetkellä oon 14 raskausviikolla, eli ensimmäinen kolmas on jo onnellisesti takana etovine oloineen. Laskettu aika on heinäkuun alussa. Blogissakin tulen varmaan kertomaan odotusajan tuntemuksista, mutta ei tästä silti pelkkää vauvablogia ole tulossa. :) (tai en mene kyllä lupaamaan mitään ;)).
Että vuodesta 2010 on tulossa melko jännittävä muutosten vuosi meidän huushollissa!

Kohta alan vääntämään kreikkalaista salaattia (joka tarjoillaan _alkoholittoman_kuoharin kera) ja isken vuohenjuustosuolaset uuniin.

Oikein Onnellista Uutta Vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti