maanantai 14. helmikuuta 2011

Uuden kanawan kaste

Huh, vihdoin voi taas hiukan hengähtää. Pari viikkoa hujahti pitkälti työn merkeissä eli työpajan ja järjestön kahta tapahtumaa järjestäessä. Väänsin kutsun ja pari julistetta Publisherilla, opin äkkiä muokkaamaan kuvia Paint.netissä (layerit on pirullisia), lähettelin kutsuja ja s-postia ties kuinka monelle, kirjoitin lehdistötiedotteen, promosin tapahtumaa radiossa. Lisäksi juoksin kokouksissa ja koitin saada turisti-infoja yhteistyöhön, löytää lahjoja annettavaksi ja metsästin logoja yms säätöä.

16-metrinen Kanawa "Loukouni Yabura"

Yksi nuorista uutisten haastattelussa

Vasemmalla pomoni Marcel

Kaste
Fridakin oli mukana

Haka-tanssi

Lauantaina meillä oli Ystävänpäivän kunniaksi rakastavaisille suunnattu pari tuntia kestävä "toimintarasti"tyyppinen häppeninki. Mainosta olin laittanut niin nettiin, turisti-infojen sivuille (väittivät infonneensa hotelleja) ja radiossakin pyöri insertti. Mutta silti, torstaihin mennessä mulle ei ollut ilmoittautunut yhtäkään tyyppiä. Jouduin jopa soittelemaan läpi työpajan entiset nuoret, jospa sieltä joku olisi innostunut osallistumaan. Veikkaan että ongelmana oli hinta - 30 euroa per pari- liian kallis. 

Mutta siis, loppujenlopuksi jengiä saatiin minimimäärä kokoon silleen, että minä menin sitten rannalta repimään porukkaa leikkimään ilmaiseksi. Plus että itse osallistuttiin R:n kanssa myös. Hyvin työpajan nuoret osasivat hommansa. Mitä nyt eräs innostui hieman läästimään "ekstra"nutellaa mm. mun nenään ja hunajan valuminen korvalehdistä ei ole miellyttävin tunne. Kyseessä siis rasti, jossa nainen ohjaa miespuoliskoaan, jolla silmät sidottu, labyrintin läpi äänellään ja lopuksi miehen tulee nuolla nutella huulilta (mun tapauksessa myös nenästä) ja korvalehdiltä. Mmm-mmm.  


Tänään sitten olikin uuden kanawan eli kanootin kastetilaisuus. Tämä on kahdesta ekasta poiketen rakennettu "laudoista"(öö, en tiedä onko tämä nyt ihan oikea termi) eikä kokonaisesta puunrungosta polttokovertamalla. On siis paljon kevyempi, ekologisempi (ei tarvi kaataa harvinaisia isoja mahogaaneja) ja helpompi & nopeampi tehdä.  Kaikki meni oikein mallikkaasti, mitä nyt satoi ja cocktail jäi kokonaan saapumatta... Mutta Fort-de-Francen pormetari saapui paikalle, nuoret vetivät hienosti haka-tanssinsa ja media oli saapunut paikalle runsain joukoin. Hyvähyvä, ja nyt hieman iisimpi viikko kiitos!

Pormestari kääräisi lahkeensa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti