tiistai 31. toukokuuta 2011

Reissuäiti is back!

Tikkurilan asemalla junaa odottelemassa
Viikko Suomessa oli melkoista reissaamista ja äksöniä mutta myös ihanaa ruokaa sekä kaverien ja suvun tapaamista. Ensimmäiset kolme päivää tosin kului nenäoireiden kanssa tuskaillessa - olin ehtinyt unohtaa kuinka siirtyminen maasta, jossa vallitsee noin 80 prossan ilmankosteus, pohjoisimmille latituudeille vaikuttaa allergisen ihmisen nenun limakalvoihin. 11 tuntia lentokoneilmassa oli sen veran kova koettelemus että ens keralla nenäsuihke/A-tipat tulee ehdottomasti koneeseen messiin.

Vuorokauden matkaamisen jälkeen saavuttiin Didieren kanssa Lappeenrantaan hyyyvin väsyneinä. Eikun nukkumaan ja aamulla nukuttiin iloisesti pommiin, niin loppun oltiin. Pari päivää vietettiin siis LPR:ssa suunnittelemassa heinäkuun leiriä - mietittiin ohjelmaa, käytännön järjestelyjä ja vierailtiin Asinsaaren leirikeskuksessa. Tytsit olivat järkänneet meille ihanan rennon ohjelman ja kivan majoituksen. Päästiin myös saunomaan ja Didierekin uskaltautui hienosti kokeilemaan. Aika kipakka ilma tosin osui meidän vierailulle - lämmöt pyöri siinä 10 asteen pinnassa. Kovasti yritin vakuutella, että normaalisti toukokuussa ei ihan näin kylmä yleensä ole...


Maailma Kylässä


Saimaa, oi Saimaa...

Loppuviikko sujuikin sitten Helsingissä, yövyttiin kaksi päivää tätini luona Kalliossa ja käväistiin mm. Maailma Kylässä festareilla.Viimenen päivä vietettiin rakkaan siskon luona Vantaalla. Vaikka Fridaa oli toki kova ikävä, myönnettävä on että kyllä tuon viikon aikana hermo lepäsi ja oli ihanaa tehdä kaikkia "aikuisten juttuja" - käydä mm. ulkona syömässä ja kahvilla. Jotenkin tuli ihan hassu olo kun olin yksin liikkeellä, vähänkuin olisi palannut ajassa takaisin opiskeluaikoihin.

 Liityin muuten takaisinlennolla Finnairin kanta-asiakasklubiin, kun näitä lentoja tässä tuntuu kertyvän tälle vuodelle. Saas nähdä kertyiskö sieltä jotain pojoja - niitä kun kertyy kaikkien "One World" - verkoston lentoyhtiöidenkin lennoista.

sisko <3

 Kiitos kaikille asianomaisille meidän majoittamisesta, ruokkimisesta, ulkoiluttamisesta sekä hyvästä seurasta! Heinäkuussa sitten uusiksi!1 kommentti:

  1. Maailma kylässä - siitä onkin aikaa, kun olen siellä ollut... minäkin olen pitkästä aikaa Suomessa heinäkuussa, toivottavasti meillä on onnea ilmojen suhteen, jotta isänmaa näyttäisi parhaimmat äidin kasvonsa!

    VastaaPoista