sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Takaisin todellisuuteen

Vietiin Fridan mumma ja vaari kentälle pari tuntia sitten. Issee soitti kuitenkin justiinsa että ovat edelleen Martiniquella, koska lento oli buukattu täyteen joten pääsevätkin kotiin vasta huomisella lennolla. Pointsit Air Francelle kuitenkin asiakaspalvelusta: maksavat yön ja ruuat hotellissa, taksikuljetukset ja saivatpa vielä kaksi 300 euron lentolahjakorttia. Eli onni onnettomuudessa.

Oli kyllä ihanat kolme viikkoa jotka menivät aivan liian nopeaan. Frida oppi niiden aikana mestarikonttaajaksi ja otti mielettömän kasvuspurtin. Me R:n kanssa nautittiin hoitoavusta ja vapaa-ajasta eli käytiin mm. ekaa kerta tytsin syntymän jälkeen leffassa ja tanssimassa.

Nyt on kotona ihmeen hiljaista mutta ikävää helpottaa tieto että nähdään jo heinäkuussa, kun tulen Fridan kanssa lomalle Suomeen. Viikon päästä tosin jo suuntaan kotomaahan pikavisiitille töiden puolesta, meillä kun  on Youth in Action-ohjelman ryhmätapaamisen suunnittelutapaaminen Lappeenrannassa. Projektin eteen olen hommia tehnyt pitkään joten erittäin jees että asiat alkavat pikkuhiljaa konkretisoitua.

1 kommentti:

  1. Kiva että saitte nauttia myös kahdenkeskisestä ajasta.

    Mun blogista löytyy jotain sulle :-)

    VastaaPoista