lauantai 21. toukokuuta 2011

Suomeen!

Maanantaina mä lähden sitten kuulkaas Suomeen; neljän päivän reissusta venyikin yllättäen viikon mittainen lentolippuongelmien takia. Ihan tolkutonta säätöä oli tämä päivä, joka kului puhelimessa roikkuen soitellen niin Suomeen, pomolle, matkatoimistolle ja mun mukaan lähtevän parikymppiselle Didierille. Mutta huh helpotusta, kämmäröinnistä (mun ja matkatoimiston) huolimatta saatiin ylihintaset lennot sovitettua budjettiin ja maanantaina lähdetään sitten valmistelemaan heinäkuun Youth in Action - leiriä Lappeenrantaan. Jänskättää, sillä olen ekaa kertaa erossa friidusta ja tyttö on ollut vielä tämän päivän kuumeessa vähän niinku kaupan päälle. Mutta eiköhän se viikko isin ja tädin hoidossa hyvin suju, vaikka mulla on jo nyt ikävä!

Sormet ristissä että kaikki menee hyvin eikä ylimääräisiä yllätyksiä enää matkalle osu. Lappeenrannasta suunnataan perjantaina tädin ja siskon hoiviin Kallioon ja Vantaalle. Suunnitelmissa olisi myös piipahtaa Maailma Kylässä festareilla ja nähdä kamuja ens vk-loppuna, aika ihanaa!

Loppuun sitten vielä muutama porukoiden ottama kuva Friidusta ja lomameinigeistä (© Kari ja Anne Saaristo). Katsotaan kerkeänkö kirjotella Suomesta käsin, palailen astioille kun mahdollista.

Ps. Tilannepäivitys - Islannissa on sitten alkanut purkautumaan  tulivuori. Nyt alkaa ihan oikeesti jänskättämään, mutta peruakaan ei voi...


2 kommenttia:

  1. Ah, muistan niiin hyvin viime vuonna, kun itse jouduin matkustamaan pojasta erossa usein jopa 3 viikkoa kerrallaan.. se ikävä oli kyllä kova. Onneksi aika meni tosi nopeasti ja tekeminen piti niin kiireisenä, että se meni vielä nopeammin kuin ajattelinkaan. Hurjasti tsemppiä!

    Luin tuosta tulivuoresta, että asiantuntijat uskoo,ettei se aiheuta samanalaista kaaosta lentoliikenteessä kuin se edellinen.. Toivotaan, että tää pysyis nyt coolempana :D

    Hyvää matkaa Suomeen, ja toivotaan ettei tuo tulivuori nyt ylly ihan hervottomaksi <3

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti oot päässyt turvallisesti Suomeen ja viikko mennyt hyvin. Kohta oot varmaan jo back, kun näin jälkijunassa luen taas ...;)

    VastaaPoista