maanantai 12. syyskuuta 2011

Maria, Maria

Viikonloppu oli varsin vaiheikas, saaren vierestä pyyhälsi "troopinen myrsky Maria" joka olikin oikukas tapaus. Meteorologit eivät oikeen tienneet, kuinka myrsky tulee käyttäytymään sillä kyseessä oli jotenkin "epäorganisoitunut" tapaus. Noh, tosiaan pahinta odotettiin perjantaille ja paljon sadetta saatiinkin. Kuitenkin lauantaiyö oli sitten se myrskyisin. Mehän luultiin että homma on jo ohi, ja oltiin lähdetty koko konkkaronkka R:n siskon Claudian luokse viettämään iltaa - ideana oli lähteä myöhemmin kahdestaan diskoilemaan (eli Frida jäisi yöksi hoitoon).  Yhdentoista pintaan alkoi räiskimään salamoita huolella ja justiin kun päästiin autoon niin vettä alkoi sataa kaatamalla. Päätettiin kuitenkin lähteä matkaan, mutta jouduttiin myöntämään tappio kun tiet alko lainehtimaan. Huono säkä mutta minkäs teet. Yöllä meni vielä sähköt poikki koko saarelta, että semmonen myrsky oli se.

Sunnuntaina sitten herättiinkin auringonpaisteeseen ja päätettiin suunnata rannalle. Friiduhan rakastaa merta yli kaiken ja alkaa hihkua jo vettä nähdessään. Pulikoitiinkin sitten melko tovi ja R keräsi levää meidän tulevaan kompostiin...Kuulemma jotenkin edistää maantumista tjs?


Fridan tarha on lähtenyt hyvin käyntiin, tyttö on nyt isojen puolella. Kävely alkaa jo sujumaan, todella varovainen on edelleen ja uskaltaa kävellä vain "tukipaikasta" toiseen mutta pikkihiljaa... PAPA on uusin sana ja itse papakin todella pop tällä hetkellä.2 kommenttia:

  1. Ai kun ihanan näköistä rantailua! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia Friidusta ja papasta! Kiva kuulla että myrsky meni menojaan, aikamoisia ovat nykyaikana. Tais tulla huuto, kun merestä piti nousta pois?
    Terkuin: mumma ja vaari

    VastaaPoista