maanantai 5. syyskuuta 2011

Ituhippi

Tänään lähti sitten hetken mielihäiriöstä luomukaupasta mukaan ylimmän asteen hippitarvike - idätysastia. Pahemminkin olisi voinut käydä - tunnustettakoon että hipelöin myös gojimarjoja ja spiruliina"pellettejä". ;)

Nyt sitten oikeen A. Vogelin lasipurnukassa (niin, olisihan ehkä voinut itse idätysastian myös vaikkapa ihan tehdä lasipurkista ja harsosta? Mutta kun ei tullut mieleen) lilluu sarviapilan siemeniä joista noin viiden päivän päästä, jos onnistun huuhtelussa, pitäisi kehkeytyä ihan oikeita ituja. Löytyykö lukijoista ituhippejä, jotka osaisi suositella varteenotettavia siemeniä aloittelijalle? Sinimailasta aattelin ainaskin seuraavaksi hankkia, siitä oon tykännyt.

Ehkäpä ituja rouskuttamalla saan vähän energiaa tähän lomanjälkeiseen elämään, joka on hieman tökkinyt. Fridalla alkaa huomenna taas tarha, joka tulee helpottamaan töissäkäymistä. Nadia-tätsy ja luottolastenvahti on pelastaneet tilanteen pari viime viikkoa, mutta aika rumbaa on silti ollut. Talon remppaaminenkin on pikkuhiljaa käynnistymässä ja Roméo viettää sen kimpussa paljon aikaa. Koitan itsekin aktivoitua ja tunkea mukaan remppaloimaan kun jaksan ja kerkeän... Tsemppiä viikkoon kaikille!
3 kommenttia:

 1. samanlainen projekti mielessä, en ole vielä päässyt käytännön toteutukseen asti... kerro edetessäsi kokemuksiasi!

  VastaaPoista
 2. Rakastan idätystä! Omia suosikkeja ovat mung-pavun idut, joista parissa päivässä saa maukasta purtavaa. Aamuin illoin vain muistaa kastella, todella helppoa. Niistä sitten huomaa, kun ovat valmiita :)

  Tsemppiä idätykseen!

  VastaaPoista
 3. Vihreät linssit on ihan parhautta idätettyinä! Tulevat lisäksi usein jo parissa-kolmessa päivässä.

  VastaaPoista