torstai 22. syyskuuta 2011

Syysarvonta

Päivän lyhetessä Pohjolassa  tulipa mieleen, että ehkäpä jotakuta syystuulissa tallustajaa saattaisi ilahduttaa paketillinen aurinkoa.  Tai ei tarvitse toki asua Pohjolassa, paketti on aika kiva kuitenkin....

Joten suoritettakoon blogin ensimmäinen virallinen arvonta. Osallistumaan pääsee vastaamalla seuraaviin klassikkokysymyksiin : mistä aihepiiristä tykkäät lukea tästä blogista? Mistä aiheista haluaisit että kirjoitan enemmän?

Kilpailu päättyy ensi torstaina 29.9, eli kaikki siihen mennessä kysymyksiin vastanneet ovat mukana arvonnassa. 

Palkinnoksi lähtee paketillinen mausteita (kanelitankohja, vaniljatankoja, muskattipähkinöitä yms.); CD:llinen paikallista musaa (tosin poltettuna ;)) ja ylläripylläri.

Bonne chance à tous!

11 kommenttia:

 1. Normaalista sikäläisestä elämästä, ihmisistä ja ajattelutavoista, pienistä arkipäivän asioista. Toivon paljon kuvia, kaupungista, luonnosta, ihmisistä, hassuista yksityiskohdista... :)

  VastaaPoista
 2. Mä tykkäisin lukea enemmän ruokajuttuja :) Tykkään lukea tavallisesta elämästä siellä päin maailmaa.

  VastaaPoista
 3. En virallisesti osallistu kilpailuun, mutta vastaan kysymyksiin silti.~

  Mistä aihepiiristä tykkäät lukea tästä blogista?
  - Ihan arkielämästä ja ihmisistä, ruokajutuista, luonnontuotteista.. oikeastaan kaikki, mitä olet postaillut viimeaikoina on ollut mielenkiintoista!

  Mistä aiheista haluaisit että kirjoitan enemmän?
  - Ehkä ruoka, kun se kertoo aika paljon kulttuurista ja muutenkin etsin aina uusia ideoita kokkailuun. :)

  VastaaPoista
 4. Samoilla linjoilla minäkin, tavallinen arkielämä kiinnostaa, onhan se kuitenkin taatusti ihan erilaista kuin pohjoisemmassa, esimerkiksi täällä Italiassakin. :-) Onko siellä eroa "kesällä" ja "talvella" vai pysyykö ilmasto samanlaisena ympäri vuoden?

  Ja ruoka kiinnostaa aina. Kasvaako siellä paljon erilaisia hedelmiä?

  VastaaPoista
 5. Tykkään lukea arkielämästä siellä. On ihanaa, kun kotikoneen äärestä voi siirtyä hetkeksi Karibian lempeään lämpöön :) Olisi mielenkiintoista tutustua enemmän myös kaupunkiin, jossa asutte. Ja edellisiä kirjoittajia komppaan eli ruokajuttuja, nam :)

  VastaaPoista
 6. Myös minä tykkään postauksista siitä ihan tavallisesta arjesta siellä, myös paikallisesta kulttuurista ja tavoista, ruokajuttuja ja tietysti niitä KUVIA :-) Vaikka kuten moni on bloggaillut että on kävellyt katua pitkin ja ottanut kuvia naapurostosta ja vaikka matkalta lähikaupalle tai jotain.

  VastaaPoista
 7. Taallakin kiinnostaa tuo arkielama, koti, kulttuuri. Ja lapsellisena (vm. 2010) myos kaikki siihen liittyva :) Kaikenlaiset kuvat on huippuja!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille vastanneille! Ruokajuttujen suosio yllätti, reseptejä siis luvassa...Tosin täällä ei mitään gurmeekokkeja olla, vaan ruokaa tehdään usein netistä pöllityillä resepteillä ja periaatteella mitä nopeampi sen parempi. Niin ja lisäksi ollaan kasvissyöjiä (vaikkakin kala on tullut uudestaan ruokavalioon):) Mutta lupaan laittaa ainakin perinteisiä martiniquelaisia reseptejä.

  Aija: ¨Täällä on oikeastaan kokoajan samat lämpötilat, mutta sadekausi ja kuivakausi. Nyt on sadekausi joka on samalla hurrikaanikausi. Hedelmiä kasvaa todella paljon - mangoja, papaijoita, quenettejä, passionhedelmiä, appelsiineja, kookosta, corossolleja jne. Nam.

  VastaaPoista
 9. Tykkään lukea sun kuulumisia ja siiten miten siellä menee (kun ei pahemmin tule nähtyä!). On mukava kuulla arjesta niin erilaisessa paikassa kuin oma arki pyörii. Kuvat on aina bonusta ja niitä on mukava ihastella ja olla hiukan myös kateellinen ;)

  VastaaPoista
 10. Ihan tavallinen arkielämä kiinnostaa, eroavaisuudet Suomeen. Ehkäpä tämä on jonkinlaista kaukokaipuuta itsellä, mitä sitten lievittää lukemalla toisten kuulumisia eri puolilta maailmaa. -SannaMaaria-

  VastaaPoista
 11. Mielestäni on mukava lukea normipäivän kuulumisia.

  Lisäksi olisi mukava kuulla hyviä reseptejä :) Matkakuvia!

  anna_kaisa88@luukku.com

  VastaaPoista