torstai 28. kesäkuuta 2012

Saksan ostokset

Kun ei ole mitään kerrottavaa, voi aina esitellä ostoksiaan. Joten tässä tuon Saksan koulutusreissun saalista. Hieman innostuin tuhlaamaan yli varojeni ja nyt onkin tili aika paljon miinuksella tässä kuussa. Noh, raha tulee ja raha menee vai miten se nyt menikään...

Kolibri-toppi ja pakko-ostoksena villatakki. Mun vaatekaapista kun löytyy tasan ylsi pitkähihainen tämän lisäksi. Ei ollut ihan kesäkelit ei.


Pariisista tarttui mukaan nämä Marimekko-kuosiset converset. Lämpöä oli noin 11 astetta ja mulla oli sandaalit jalassa joten jotkut kengät oli saatava. Halvemmatkin olisi ehkä voinut ostaa mutta ihastuin näihin.

Noh, ne converset hiersi ihan törkeesti ja olin täysin tuskissani parin päivän jälkeen. Joten tuli ostettua sandaalit (ja laastaria!)
Tää oli vaan halpa. Ja siinä on hippipitsiä.
Tässä purkissa oli "Kölnin kiviä" - nimisiä karkkeja mutta nyt siinä on lähinnä rannalle ajautuneita lasipaloja

Koruteline, tuli tarpeeseen!

Vihreää kesään

2 kommenttia:

  1. loistavia ostoksia, odotan jo Suomen kesä alennusmyyntejä, vielä viikko ja olemme siellä sateessa ja hyttysten keskellä, mutta ei haittaa. Etelä-Ranskan aamu on +25 ja teillä varmasti siellä samoilla linjoilla jollei enemmänkin. Lähden mielelläni Suomeen heinä-elokuuksi vaikka sataisikin, hauskaa kesää!

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoksia, varsinkin koruteline :)

    VastaaPoista