torstai 16. elokuuta 2012

Go with the Flow

Kuten mainittu, oltiin siskon kanssa viime viikonloppuna "hipsterifestareilla" eli Suvilahden  Flow: ssa.
Se kun sattui olemaan lähes ainoa festari jolle kerkesin, ilosaaret ja Provinssit kun ovat jo menneet.
Plus että olen varmaan tulossa vanhaksi, eli idea siististä majoituksesta Kalliossa mutaisen telttarymyämisen sijaan houkutteli.


Ja olihan se Flow hyvinkin aikuinen, hillitty ja hienostunut. Anniskelualueita oli kiitettävästi ympäri aluetta eikä niistä tullut karsinafiilistä, kiitos festarin K-18 linjan. Ainoa miinus tuli hinoista, kyllä siis pikkuisen kirpaisi maksaa lonkerotölkistä kuusi ja puoli euroa ja 0,5 Heinekenistä 7 euroa! Ruoka ei myöskään ollut yhtään sen halvempaa, eli halvin annos perus intialaiscurryä riisillä irtosi yhdeksällä eurolla...Saattaa olla, että nämä ovat ihan normaaleja Pk-seudun hintoja ja mä en vaan ole tietoinen asiasta mutta kyllä Suomi on kallis maa! :D


Aurinko paistoi koko viikonlopun ja oli mahtavaa viettää aikaa siskon kanssa ja nähdä kavereita. Kännykkäverkko vaan ei aina toiminut joten se hieman vaikeutti treffailua. Lauantaina meillä oli astetta hurjempi meno ja loistavan Black Keysin keikan jälkeen mulle tuli pakottava tarve lähteä pilettämään "jatkoille" jotka osoittautuivatkin baarijatkoiksi Havanassa. Mutta ihan kivaa oli, "tanssin" salsaa, bachataa, merengueta ja ties mitä eri kavaljeerien kanssa eräiden virnuillessa.


Sunnuntaina otinkin sitten huomattavasti rauhallisemmin....Päivän kohokohta oli yllättäen Björk, jonka lavashow oli aivan älyttömän hieno. Siis aivan sanattomaksi veti.  Täytyy todellakin hankkia uusi Biophilia - levy.

Koska olen ollut hieman pihalla musiikista viime vuosina,  mulle uusina tuttavuuksina  ja ihastuksina tulivat Feist ja Dam Funk. Lisäksi vanhoista lemppareista muistutuksen antoivat Nicole Willis ja Pepe Déluxe.

Ensi vuonna uudestaan?

1 kommentti:

  1. Hyvä että on ollut hyvät pileet :)
    ...ja hinnoista puheenollen varmasti pyörtyisit, jos näkisit mitä täällä maksetaan 8-)

    VastaaPoista