maanantai 13. elokuuta 2012

Ristiin rastiin

Aika lentää siivillä näin kesäisessä Suomessa, totta tosiaan!

Tässä ollaan puuhasteltu kaikenlaista...
Ollaan vaikkapa keretty pyörähtämään Jyväskylässä, jossa kyläiltiin vanhojen opiskelijakamujen luona.  Verestettiin muistoja Kortepohjan legendaarisessa opiskelijakylässä josta oltiin vuokrattu tilat meidän Wanhojen Partojen kekkereille. Oli hauskaa nähdä piiitkästä aikaa kaikkia tyyppejä ja vaihtaa kuulumisia. Käväistiinpä Fridan kanssa valloittamassa katuakin "Occupy" - tyyppien mukana.
Matkat sujuivat näppärästi junassa josta kiitos VR:n leikkivaunuille, todella mahtava ja vanhempien hermoja säästävä keksintö. Näitä Ranskaankin!

 

Syötiin kaveriporukalla Sohwissa josta sai erittäin maukkaita seitan-pihvejä, voin suositella lämpimästi! Ei varsinaisesti mikään lastenravintola, mutta kyllä jotenkin saatiin pidettyä pari kaksivuotiasta kurissa...Vaikka ei se ihan helppoa ollutkaan :D
Viime viikolla oltiin viettämässä lintsipäivää vanhempien, siskon, tädin, serkun ja tämän tyttöystävän voimin. Lupauduin menemään johonkin uuteen "Ukko"- nimiseen vemputtimeen joka kyllä olikin aikas hurja, saatoin huutaa muutamia kirosanoja että anteeksi vaan kaikille lapsille. Hiukan oli jänskä mutta siitäkin selvittiin ja olin kyllä ylpeä että uskaltauduin. Muuten sitten testasinkin vain Vuoristoradan, Salaman ja ison määrän minihupilaitteita Fridan kanssa. Iltasella kierrettiin sitten tädin ja serkun kanssa monta Kallion kirppistä ja unelmoin siellä asumisesta.Viime viikonloppu meni sitten jälleen Helsingin Flow-festareilla siskon kanssa heiluessa, mutta niistä koitan vääntää ihan oman postauksen seuraavaksi.

Vielä kaksi viikkoa jäljellä, ihanaa mutta haikeaa...Frida on oppinut ihan tosi paljon suomea jo nyt tässä ajassa, eli vastaa mulle nykyään suomeksi eikä enää ranskaksi. Uusia sanoja on myös karttunut tiuhaan, esimerkiksi mustikka, mansikka, kiitos, hyvää yötä, vettä....
Lauseitakin  treenataan, tähän mennessä pisin on "anna tutti frida" :)

3 kommenttia:

 1. Voi miten kiva blogi sinulla! :-) Miten en ole löytänyt tänne aikaisemmin...

  Mukavaa loppulomaa; itsekin olen paraikaa lomalla Suomessa ja minullakin on vielä vajaat kaksi viikkoa (armonaikaa) jäljellä.

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kiitos, kiva että tykkäät! Kivaa Suomilomaa sinnekin, ihanan aurinkoista onkin ollut. :)

  VastaaPoista
 3. Lintsille oisi kiva päästä! ..edellisestä kerrasta on vuoooosia! Muistan elävästi Lintsin äänet ja tuoksut, erityisesti vuoristoradan vähän tervahtavan hajun ... :)

  Kivoja juttuja ootte Suomessa touhuillut, ette varmaan paljoa paikoillanne olleet :D

  VastaaPoista