lauantai 17. marraskuuta 2012

Kiire?

On ollut kirjoitusinspiraatio todella kadoksissa tässä viimeaikoina. Tosin aikaakaan ei ole liiemmälti irronnut blogin päivittämiseen, hullunmylly töissä kun jatkuu. Mutta enpä nyt siitä jauha sen enempää, tuskin olen ainoa jolla kiirettä pukkaa...Pahoitteluni muuten etten ole kommentteihin vastaillut, luen kuitenkin kaikki ja tulen aina tosi iloiseksi kommenteista mutta olen todella huono vastaamaan niihin! Joten antakee anteeksi ja yritän parantaa tapani.

Frida sairasti tässä myös silmätulehduksen, onneksi parantui siitä suht nopeasti. Mitään erityistä ei olla keretty tekemään, eli elo on ollut pitkälti akselilla työt - ruuhkissa jumitus - hima.

Eilen olin pitämässä infopöytää aamupäivän eräillä messuilla ja muuten koko viikko on mennyt Jeux Kali'na - kisojen viestintäkampanjaa ja sponsoreita hinkatessa, eli olen säätänyt telkkari - ja radiomainoskampanjoiden, lehtimainosten, julisteiden ja yhteistyösopimusten kanssa. Kisoilla on muuten omat Facebook - sivunsakin eli käykäähän tykkäämässä ja kurkkaamassa mistä on kyse täältä.

Nyt on kuitenkin viikonloppu ja taas aikaa hengähtää (ja etenkin siivota, kämppä kun on taas melkoinen pommi viikon jäljiltä). 

Leppoisaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti