sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Pellejä ja katuteatteria

Sunnuntain pelastajana toimi kaverini Chloë, jonka autolla päästiin tänään Carbet:n kylään katuteatterifestareille. Meidän "uuden" auton toinen ikkuna ei näes nouse ja siinä on väliaikaisesti muovi, joten sillä ei tuonne asti oltaisi lähdetty.

Festarit olikin suunnattu pääosin lapsille, joka oli iloinen yllätys. Sieltä löytyi niin kasvomaalausta, pellejä ja erilaisia teatteri-, musiikki- yms. esityksiä koko päivän ajan.

Paikalla olikin paljon lapsia ja kivoja kojuja, kuten Ital-ruokaa, siemenkorujen myyntiä ja reilun kaupan tuotteita. Niin ja tietty paljon hippejä. ;) Ostin yhdet siemenkorvikset yhdeltä tutulta ja punaisia linssejä.Seurailtiin aikamme eri esityksiä ja sitten hipsittiin jätskille "Ziouka Glaces" nimiseen jäätelökauppaan, joka on kuuluisa Martiniquen parhaista jädeistä. Herra Ziouka valmistaa jäätelöä paikallisista hedelmistä ja mausteista sekä hiukan erikoisemmista aineksista kuten vaikkapa maniokista, sokeriruo'osta, ja maissista. Itse maistoin Vanilja-passion jätskiä ja "Groseille pays" sorbettia (kukka). Oli ihan törkeen hyvää.  Fridankin mielestä, söi varmaan puolet meidän kummankin jädeistä.
Tapahtuman koristelut oli muuten tehty kierrätusmatskusta, eli muovipulloista leikkaamalla ja spreijaamalla. Hauska idea tuo kukkaköynnös ja pyöristä roikkuvat kiekurat.


Uimassakin pistäydyttiin, olihan ranta ihan vieressä.

Meillä oli todella kiva päivä, eläköön viikonloput!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti