sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Hohhoijaa

Multa meni hajoamaan auto alle torstaina töistä tullessani yhdessä liikenneympyrässä. Eli ei vaan startannut enään. Onneksi eräs ystävällinen herrasmies auttoi työntämään sen ympyrän penkalle, ja onneksi R oli vapaalla ja hakemassa Fridaa tarhasta... Jouduttiin loppujenlopuksi sitten jättämään se siihen yöksi, koska hinauspalvelua olisi saanut odottaa varmastikin sen puoli yötä. Autoon oli sitten vielä murtauduttu yöllä ja olivat pöllineet akun. Huomenna töihin pitäisi päästä R:n veljen autolla, jota se on lainaamassa meille onneksi päiväksi. Toivottavasti auto saadaan korjatuksi tiistaiksi, sillä muuten menee  todella vaikeaksi töiden ja tarhan kanssa...

Viikonloppu menikin sitten täysin pakkokotoillessa friidun kanssa, koska R oli töissä. Eli eipä juuri mitään kertomisen arvoista.

Muuten odotan mielenkiinnolla (tai oikeastaan jännään)  tulevaa työviikkoa, tilanne pomon kanssa kun on tällähetkellä hyvinkin räjähdysaltis. Eli katsotaan jäänkö ja yritän saada tilannetta aukeamaan vai lähdenkö kohti uusia haasteita...Olen ollut viime viikot aika maassa tämän tilanteen takia, ja toivon että se nyt lähtisi selkiintymään johonkin suuntaan. Onneksi olen saanut puhua asiasta siipan ja perheen kanssa, se on todella auttanut.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti