perjantai 14. kesäkuuta 2013

Couchmeet ja papaijacrumble

Hoplaa, nyt onkin jo perjantai ja viime viikonlopustakaan en ole vielä kirjoitellut...
Noh, joka tapauksessa viime lauantaina osallistuttiin täkäläisten couchsurfareitten meetinkiin Carbet:n rannalla. Yritin väsätä Chloën reseptillä viime viikon läksiäisjuhlissa syötyä papaijacrumblea. Tähän mun versioon tuli vielä mangoa ja innostuin vähän lurauttamaan ehkä liikaa kookosmaitoakin sekaan. Ja joo, meidän keittiön työtaso on toooodella pieni...

Tässä crumble on menossa uuniin, mutta sieltä takaisinkin se tuli lähes yhtä vaaleana. Ei sitten tullut hoksattua, että kun uunissa on polttimet vain alhaalla, ei tuo taikina oikeen kypsy... Noh, nälkäiset sohvasurffaajat söivät sen silti suihinsa.

Rannalla oli leppoisa meininki ja paljon tuttuja, joiden kanssa oli kiva vaihtaa kuulumisia. Ruokaa ja juomaa oli yllinkyllin ja grilli kuumana...


Roméo testaamassa slackilinea 


Muuten tässä on tullut etsittyä uusia hommia pikkuhiljaa ja suunniteltua Suomen reissua. Ohjelmassa on ainakin taas Flow-festarit siskon kanssa, mökillä oleilua, reissu Jyväskylään ja mahdollisesti päivä Tukholmassa risteily. Olisi kivaa vierailla Junibackenissa Fridan kanssa, joka on suuri Peppi fani. Ei ole enää kauaa reissuun, ihanaa! 

1 kommentti:

  1. Vaikuttaa, että coachsurferit ovat enimmäkseen sielä eurooppalaisia, vaiko? Kiva, että teillä on yhteisiä tapahtumia :)
    Ihanaa, että pääsette taas Suomen kesään tekemään suomi-kesä-juttuja! :)
    Haliterkut xx

    VastaaPoista