keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Sillisalaattipäivitys

Täällä metsästetään edelleen sitä kadonnutta bloggausmotivaatioita... Tuntuu, ettei ole mitään järkevää tai kiinostavaa kerrottavaa. Mutta silti bloggaaminen on kuitenkin itselleen tärkeää, joten lopettaakaan en oikein vielä halua...Päivityksiä siis luvassa näin "silloin kun huvittaa edes vähän".

Ehkäpä se tästä vielä....

Viimeviikkoina tapahtunutta :


- Kävin työhaastattelussa arkeologisessa museossa, joka on pyhitetty antillien ja Martiniquen intiaanikulttuurille sekä erityisesti keramiikkalöydöksille. Olin siellä myös jeesammassa opasta "Journées du Patrimoine":n aikana. Nyt vaan kun Conséil Général:in human resources osastolta hellyttäisiin avamaan rahahanat...

- Odottelen kutsua myös erääseen toiseen työhaastatteluun... katsotaan

- Kaverillani Marie:lla on dengue-kuume... Dengue-epidemia jyllää saarella jo seitsemättä viikkoa ja hiukkasen jänskättää saako meistä kukaan sitä (koputan puuta). Nukutaan tietenkin hyttysverkkojen alla, mutta pistoksilta etenkin iltaisin ei oikein voi välttyä. Mulla on ollut onnea, sillä en ole sitä vielä koskaan sairastanut tähän mennessä.

- Meillä oli kyläilemässä kaksi yötä kolme hauskaa belgialaista opiskelijapoikaa Couchsurfingin kautta. Näytin heille paikkoja, syötiin raflassa ja polskittiin rannalla

Löydettiin pojille viimeinkin tuoreita kookopähkinöitä heidän vikana päivänään Martiniquella 

Frida oli innoissaan uusista leikkikavereista
- Fridan koulu on alkanut sujumaan hyvin

- Martiniquella ovat lakkoileet niin Fort-de-Francen bussikuskit (tai oikeastaan jotkut alihankinta-firman kuskit, jo yli kuukauden!) kuin postinlajittelejatkin (kymmenen päivää). Bussinkäyttäjien hermot alkavat olla jo melkoisen riekaleina, eikä ihme. Useat linjat ovat täysin "poikki" eikä niillä ole edes minimipalvelua.  Facebookissa on kiertänyt muutama todella tulikivenkatkuinen mielipidekirjoitus tai "coup de gueule".  Että kukas sitten seuraavaksi taas... Esimerkiksi  bensa-asemat on olleet ihmeen kauan lakkoilematta. ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti