sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Kuvakimara

Hellurei! Täällä ollaan edelleen hengissä, vaikka päivitysväli onkin venynyt järkyttävän pitkäksi... Pientä kuvaraporttia viimeaikaisista tapahtumista... Ehdin täyttää vuosia huhtikuun lopulla ja ihkupihku siippa oli tapauksen kunniaksi varannut meille yön hotellissa. Kuvassa mestan uima-allas. Oli melkoista luksusta ja aamiaisella hotkin buffetissa kuin vain suomalainen osaa (syytän ruotsinlaivoja).









Tässä näkymä hotellilta Fort-de-Franceen päin.









Illalla edessä olikin sitten muutto, vaikkakin vain kerrosta alemmas mutta kuiteskin. Auttamassa oli Roméon veljet Joseph perheineen, Dani ja meidän norjalaiskaverit. Ja sitten vielä juhlittiin lisää mun vanhenemista. Kämppä on kyllä tosi kiva, meillä on nyt oma huone jonka lisäksi makkari, keittokomero, iso kylppäri ja melkeen huoneen kokoinen "parveke" tai patio joka antaa pikkuruiselle pihallemme.







Mutta palataanpas nykyhetkeen. Järjestö otti ja lähti Grenaden reissulleen jota edelsi pari viikkoa armotonta säätöä ja stressaamista. Olinkin aika loppu lâhdön jälkeen ja nyt ollut viikon melkeen lomalla. Jotain pikkujuttuja pitää heidän poissaolessaan hoidella, mutta muuten oon saanut lepäiltyä suht hyvin. Suht hyvin, koska meillä on kylässä Roméon kaveri Gertrude miehineen Perpignanista jotka on meillä kolme viikkoa. Eli turistioppaana on tullut toimittua, ruokaa pitää vääntää neljälle ja oma rauha on aika vähissä. Ei ehkä ollut paras ajoitus kyllä mun kannalta tähän raskauden viime kolmannekselle - eli myönnän että hermo on vähän kireellä toisinaan. Mutta näillä mennään. Kaks viikkoa äitiyslomaan! Eli jaksaa, jaksaa!



Posted by Picasa
Uus kämppä ja siippa päikkäreillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti