perjantai 17. joulukuuta 2010

Tarhan joulu

Friidulin tarhassa ollaan oltu joulutunnelmissa sielläkin, ja järkkäsivät joulujuhlan toissapäivänä.  Mutta tässä heti kärkeen mukelon tarhakuvat. Tuo ryhmäkuva on mun suosikki - kaveri näyttää siltä että tutti olis just napattu suusta ja että siitä ei hyvää seuraa...Potretti on jo paremmin onnistunut. :D Kuviin neidille puettiin karibian mummon käsin ompelema tunika (yksi monista hamosista joita Mamie on tehtaillut).

Joulujuhlan teemana oli vesi ja sen suojeleminen. Tarhan tädit ja päiväkodin vanhempien yhdistys olivat todella nähneet vaivaa koristelussa, ja värkänneet salin  keskelle ison vesiputouksen ja joen....

Näytelmässä valistettiin roskaamisesta ja jokien saastuttamisesta -  joen henki Maman'Dlo oli pääosassa.
Maman'dlo eli joen henki ja "tytär"


Pyykinpesijänainen, tytöillä perinnehameet


Tässä sätitään banaaninvieljelijä mösjöötä joka saastuttaa suihkuttamalla tuholaismyrkkyä banaaneihin


Vauvatkin oli puettu asuihin

Tytöt tarjoilivat janoisille vettä

Pukin apuri


Pukki oli laihaa sorttia

Friidallakin oli vesipisara koristeena joka tosin mutusteltiin ja kuolattiin tunnistamattomaksi

2 kommenttia:

  1. hei! Olipa ihana teema juhlassa ja mitä suloisia mussukoita koko ryhmä. Tädit vaikuttivat ystävällisiltä ja mukavilta. Ja Friidu siellä pienenä vesipisarana säteilevän äitinsä sylissä! Kiitos kuvista, aamukahvi heiluen ryntäsin kuvia katsomaan, kun vaari ilmoitti koneelta, että täällä on Friidun joulujuhlakuvia. terkkuja kaikille!!!!

    VastaaPoista
  2. Naureskelin (hyväntahtoisesti) tuolle ryhmäpotretille. Teidän tytär ei edes ole sakin blondein, ei ole tullut tarpeeksi äitiinsä :)

    VastaaPoista