torstai 1. maaliskuuta 2012

Ostohaaveita

Noniin. Kovasti sitä tuli uhottua, että valokuvaushaaste vedetään sisulla loppuun saakka. Mutta kun ei, niin ei - yritys oli kova mutta elämä ja väsymys veivät voiton. Tässä kuitenkin asiaa tokavikan haastepäivän aiheesta joka oli raha.

 Alla nettikuvakollaasi asioista, jotka ovat tällähetkellä ostoslistalla mentaliteetilla sitten kun ja jos sitä ylimääräistä rahaa tulee....


Kuvasta löytyy niinkin perusasioita, kuin lamppu, verhot ja kirjahylly. Meillä ei vieläkään ole siis kattolamppuja uudessa kodissa vessaa ja kylppäriä lukkunottamatta. Muiden huoneiden valaistuksta vastaa tällähetkellä 1 kpl jalkalamppua ja 2 kpl pöytälamppua. Tuo kuvan lamppu on Silvia-niminen ja valmistaja Tanskalainen Vita. Jonkun tuontyyppisen kun löytäisi.  Kirjahyllykin olis kiva saada ja kirjat ottaa esille muovikasseista. Niin ja ne verhot, kunhan tässä ennättäisi kangasostoksille keskustaan.

Muita oleellisia:
- uudet rillit. Vanhat on täysin naarmuilla ja klenkat (sen lisäksi että ne on todella out of date).
- Ruukkuyrttejä pihalle. Saisi vihdoinkin tuoretta basilikaa, minttua, rakuunaa...Täällä ei myydä näistä yhtäkään marketeissa.
- Lasten pöytä Fridan huoneeseen

Että eikun säästämään (sen taidon kun osaisi, työkkärikorvauksista ei tosin hirveesti ylimääräistä jää).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti