sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Vaihteeksi...rannalla

Chilli sunnuntai, pitkästä aikaan kolmistaan rannalla ja käytiin myös kylässä R:n veljen luona.

Fridan mielestä aallot on edelleen superjännittäviä ja niitä kohti juostiin ja niille huudettiin taas antaumuksella.
Iskän kanssa oli kivaa polskia
Typykkä on taas venähtänyt...

Aaaaaaltoo!
9 kommenttia:

 1. Onpa kauniita kuvia, oikein syötävän hellyyttävä tyttö, komia mies ja houkuttelevan kesäiset maisemat :) Kaikki kohdillaan, aijai. Kyllä teidän kelpaa. Voisitkos muuten joskus tehdä postausta siitä, miten tapasitte miehesi kanssa ja miten yhteiselämänne eteni alusta tähän pisteeseen? Tosielämän rakkaustarinat ovat parhaita kaikista :> Nyt osoitan myös tyhmyyteni: missä päin Ranskaa kotikaupunkinne sijaitsee? Itselläni on haaveena tehdä viikinloppuretki Pariisiin tässä jossain opintojen välissä, kun matkaa on tosiaan vain kanaalin verran :) Sen pidemmälle ei kyllä vknlopussa ehdi vaikka mieluusti katselisin Ranskaa maasutuja myöten.

  Mukavaa pääsiäisen odotusta sinnepäin! Ja kiitos kesäisestä ja kuvallisesta postauksesta! Ihmiskasvoja on aina mukava tutkailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain ja ei täällä hassumpaa tosiaan ole :) Mehän asutaan siis itseasiassa Karibialla, Ranskan merentakaisella alueella (DOM) Martiniquen saarella. Eli saari kuuluu EU:hun ja on osa Ranskaa vaikka täällä kaukana ollaankin. Pariisiin kannattaa kyllä ehdottomasti mennä, ihan vaikka arkkitehtuurin ja ruuan takia jo. Rakkaustarinaa on muistaakseni tullut valoitettua jossain tunnustuksessa, katsotaan kehtaako sitä joskus paljastella enemmänkin...;) Hauskaa pääsiäistä sinne myös!

   Poista
 2. Niiiin Ihanan näköistä! Olisipa ihana taas pitkästä aikaa maata palmujen katveessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy tulla tänne lomailemaan! :)

   Poista
 3. Ihanaa rantaelämää, ymmärrän hyvin että pikkuinen on innoissaan. Me täällä Etelä-Ranskassa vielä odotellaan uimaan pääsyä, vaikka tänään onkin jo ihanan lämmin päivä. Onneksi kevät on alkanut ja puihin alkaa tulla nuppuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frida rakastaa joo merta ihan hulluna. Toivottavasti sielläkin uimakelit pian koittavat, kevättä kohden!

   Poista
 4. Voi kun näyttää niin ihanalta!! Mä niiin odotan jo kesää.. Tätä lunta tuli taas lisää! Noh, huhtikuu on tulossa ja sinne päin mennään kovaa vauhtia!
  Terkkuja muille!

  Elle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mä kuulin joo et taas on satanut...Mutta kyllä ne pian sulaa! Terkkuja sinne myös ja hei lähetänkö sulle niitä mausteita yms? :)

   Poista
 5. Iih ihana Frida! Ja ihana ranta. Toivottavasti mäkin pääsisin joskus käymään siellä!

  VastaaPoista