lauantai 9. helmikuuta 2013

Baila baila

Karnevaali on täällä! Kävin torstaina pikaisesti keskustassa ostamassa pari uutta asustetta ja kuvailin samalla tänne teidän iloksenne vähän karnevaalimuotia. On piukkaa, on kimaltavaa ja korkoa pitää olla vähintään viistoista senttiä.


Nää kengät on niin överit että ne on oikeastaan hienot. Valitettavasti en osaa kävellä tollasilla koroilla...

Aloitettiin pitkän karnevaaliviikonlopun (mulla lomaa torstaihin) vietto eilen friidun tarhan pippaloilla ja illalla oltiin reggaefestareilla siipan kanssa.
Päiväkodin karnevaali oli hauska ja tarhan tädit oli nähneet suuren vaivan lasten asujen tekemisessä. Musiikki raikasi ja kaikki tanssivat ympäriinsä, herkkujakin oli tarjolla. Frida oli puettu muurahaiseksi (tytön pikkuryhmän nimen mukaisesti).Illalla tarhan juhlien jälkeen vietiin Frida yöksi hoitoon ja lähdettiin "Marley's Marathon"iin eli Bobin synttärien kunniaksi vuosittain  järjestettävälle reggaekeikalle. Keikkapaikkaa etsittiinkin sitten tovi, sillä se sijaitsi täysin metsässä eräällä "habitation"illa. Mutta kyllä kannatti, paikalla oli kaikki täkäläisen reggaen kärkinimet, pari kaveria ja hyvä meininki.  Viimeksi oltiinkin oltu yhdessä ulkona uutena vuotena (ja ties millon keikalla).

Ras Daniel

Saël
Tänään sitten vietettiin espanjalaisen Davinian synttäreitä rannalla ja otettiin iisisti. Haettiin mukaan meidän yhdistyksen uusi harjoittelija italialainen Costa, joka on nyt ollut täällä kymmenisen päivää.
Huomenna ja alkuviikosta mennään karnevaloimaan Fridan ja kavereiden kanssa, R kun on töissä jollei sitten saa sumplittua jonkun illan vapaaksi. Joten varautukaa karnevaaliraportointiin ja kuvaoksennukseen... :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti