sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Marché rasta vol 2

Siis siitä on oikeesti jo vuosi kun oltiin ekaa kertaa Saint-Pierren rastamarkkinoilla.
Aika kuluu nykyisin ihan järkyttävää vauhtia !
Sinne siis suunnattiin kuitenkin jälleen tänään, suomalaisena äitienpäivänä. Täällä tuota merkkipäivää juhlitaan vasta parin viikon päästä, eli tarkalleen 26 toukokuuta. Suomen mummalle, tädeille ja iso-mammalle kuitenkin skypetettiin aamulla, ja mummalle lähetettiin virtuaalinen kortti...


Rastamarkkinoilla oli tänään erityisen paljon lastenohjelmaa. Fridaa ei olisi saanut tuolta (ilmaisesta)  pomppulinnasta pois ei sitten ollenkaan. 


Muuten tunnelma oli yllättäen irie eli leppoisa. Mulle oli monta kiusausta noissa kojuissa myytävänä (siemenkoruja! vahakangaskasseja! itse tehtyjä rasvoja ja öljyjä!) mutta pysyin vahvana (lue: nyt ei ole yhtään varaa ostaa mitään ylimääräistä). Ostin tasan kaksi vahakangas-rannerengasta. Oli iiihan pakko. 
Vauvakin oli päässyt mukaan menoon 

Lasten dancehall-esitys

Lapsille oli tuolla tosiaan ihan oma alueensa, jossa oli mm. tarinankerrontaa, slackline-workshop, erilaisia sirkuspelien opettelua (lautasen pyörittäminen, diabolo...) ja kasvomaalausta.
Frida halusi "meikattavaksi" ja istuikin hienosti paikallaan koko maalaussession ajan. Tyypin ensimmäinen kasvomaalaus :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti