tiistai 7. toukokuuta 2013

Snorklailua Anse Dufourissa

Sunnuntaina vietettiin iltapäivää Anses d'Arlet:issa Chloén kanssa, joka oli pyöräyttänyt meille herkullisen vegaanilounaan. Aivan todella hyviä olivat keittobansku-sipuli "röstit", jotka on tuossa allaolevassa kuvassa. Täytyykin kokeilla tehdä niitä, kunhan saan ostetua reseptiin kuuluvaa maniokkijauhoa. 

Ruuan jälkeen mentiin Anse Dufour-rannalle pulikoimaan ja snorklaamaan. Anse Dufour/Anse Noire -rannoista on tulleet mun ihan lempparirantoja. Ei siksi, että itse rannat olisivat erityisen ihmeellisiä (vaikka eivät ole hassumpiakaan!), vaan sen takia, mitä löytyy pinnan alta. Nimittäin jos trooppiset kalat, korallit, snorklaaminen tai sukeltaminen kiinnostaa, niin kannattaa suunnata tuonne. Ei tarvitse montaa metriä uida, ennenkun on keskellä kalaparvia ja erilaisia koralleja.
Anse Dufour 
Harmi, että mun vedenpitävä kamera on mennyt rikki. Muuten olisin kyllä räpsinyt kuvan jos toisenkin eri värisistä fisuista ja varsinkin ns. chimney coral:eista, eli savupiippua muistuttavista isoista koralleista. 
Tässä räpsäisy pinnalta ja ihan rannasta. 

Frida C:n kanssa katselemassa pikkukaloja

1 kommentti:

  1. ah täydellisyyttä!
    mun pitää nyt päästä vuosien tauon jälkeen karibialle snorklailemaan ja nauttimaan auringon suloista!

    VastaaPoista