maanantai 6. tammikuuta 2014

Loman loppu

Eilen ne sitten lähtivät takaisin Suomeen, mumma ja vaari siis. Uskomattoman nopeasti vierähti kolme (!) viikkoa ja kyllä noihin viikkoihin mahtuikin vaikka mitä. Tänään koitti paluu arkeen ja Fridalla alkoi taas koulu.


 Mitenkäs sitä tän loma-visiitin tiivistäisi? Hauskaa ainakin oli ja friidu nautti täysillä isovanhempien huomiosta! Uitiin paljon, kierrettiin saarta ja vain vietettiin aikaa yhdessä. Eräs loman kohokohdista oli ehdottomasti päiväpurjehdus Marin:istä Sainte-Anneen. Olikin mulle eka kerta purjeveneen kyydissä! Yhdessä vaiheessa oli aikamoista aallokkoa ja eräiden potiessa merisairautta Frida nukkui täyttä häkää päikkäreitä hytissä. Muutenkin likka tykkäsi olla merellä ja pääsi jopa "kippariksi".
Viimeisen viikon porukat asustivat eräässä gîtessä Diamantissa, joka osoittautui huippupaikaksi  hinta-laatusuheeltaan. Tämä gîte nro 27 sijaitsee erään villan alakerrassa, josta aukeaa suoraan näkymä Diamand Rock:ille. Voin todellakin suositella!  Mekin nukuttiin sitten friidun kanssa tuolla pari yötä ja nautiskeltiin rannalla. Uutena Vuotena käytiin R:n kanssa raflassa syömässä ja siitä suoraan nukkumaan, eli todella villiä...

Näkymä majapaikalta

 Ihana loma oli mutta nyt pitäisi taas yrittää solahtaa arki-eloon... Kyllä se tästä ja hei eihän tässä ole kuin pari kuukautta karnevaaliin!

3 kommenttia:

 1. Uudenvuoden toivotukset sinne teille <3 :)
  Kivalta kuulostaa suomivieraiden loma, ja WAU mikä majapaikka todellakin! Purjehdus kuulostaa myös hyvälle, vaikkakin itse oon enemmän moottoriveneilystä tykkäävä kun ei tartte varoa puomeja ja vaihdella veneen sivulta toiselle tuulen suunnasta riippuen :D

  VastaaPoista
 2. Voih, olen purjehtinut Diamantin ohi ja nyt tuli ihan kylmät väreet kun luin tätä! Ja minä olen täällä kylmässä ja pimeässä Suomessa. Pöh.

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia, mieheni on parasta aikaa siellä purjehtimassa.(Vaimo tekee täällä suomessa lumityöt).Ihana blogi,löysimme vähän aikaa sitten kun etsimme paikasta tietoa.

  VastaaPoista