lauantai 6. maaliskuuta 2010

Kanawa @ St.Luce


Toissa on ollut vipinaa, viitisen uutta nuorta aloitti tyopajassa viime viikolla ja kaikenlaista projektia pukkaa. Mulle on sysatty vastuuta viestinnasta, ja eka tapahtuma josta tartteisi kommunikoida on ensimmainen vihkiminen Kanawassa 20 paiva tata kuuta. Tanaan oli jokalauantaiset melontaharkat St.Lucessa, josta nama kuvat. Porukkaa oli kasassa kiitettavasti ja nuoret vaikuttivat edelleen motivoituneilta. Ja motivaatiota tosiaan tarvitaan Venezuela-Martinique ekskursion toteuttamiseen...

On se vaan edelleen vaikuttava naky, 18 metrinen, perinteita kunnioittaen rakennettu ihka oikea intiaanikanootti.

Muuten viikko on taas hujahtanut ohi todella huipakkaan - alkuviikosta oltiin oikeen ulkona syomassa Zen Litchee nimisessa sushiraflassa, jossa oli jopa kasvissushi vaihtoehto. Taalla meinaan ravintoloista ei yleensa loydy ollenkaan kasvissafkaa. Norjalaisetkin kutsui meidat syomaan luokseen, oli kiva nahda pitkasta aikaa ja kuulla etta V:n gradun kenttatyot etenevat.

Edellisessa kuvassa oranssissa T-paidassa mun tyokaveri Grégoire, joka on tyopajan paavastaava ja urheiluopettaja.

Huomenna ja maanantaina vapaapaiva (periaatteessa, koska taytyy kuitenkin teha hommia kotona), pitas hoitaa labrakokeet pois alta - mm. ihana sokerirasitustesti edessa ja sita edeltava paasto, ei innosta sitten yhtaan. Mutta beibin parhaaksihan ne kokeet on jotta ei auta marista. :)

Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti