perjantai 26. maaliskuuta 2010

Retail therapy

Eilenpä en ollut töissä enkä mee tänäänkään, aivan kreisiä. :) Niinpä olin siis eilen aamulla ensin lekurilla. Vettä tuli koko aamupäivän kuin esterin sieltä, mikä oli kyllä tarpeeseen mutta teki ajelusta astetta jännempää, tiet kun täällä tuppaa todella liiraamaan. Ja nyt ei siis puhuta mistään pikku kuuroista, vaan trooppisesta sateesta eli eilenkin muutamassa tunnissa taisi tulla sellaset 80- sata milliä.
Oli varsin mukava käynti tällä kertaa, lääkäri määräsi mulle tosta vain kun vähän valitin selkäkipuja 10 kinesiterapeutti sessiota ja tukisukkahousut apteekista (ilmaisia, koska "Ranskan KELA" korvaa suurimman osan ja jos jotain jää niin menee vakuutuksesta). Painoakaan ei ole tullut raskauden alusta kuin nelisen kiloa, halleluuja! Tämän kunniaksi oonkin sitten mussuttanut keksejä ja karkkia tässä ihan kiitettävästi :D.

Sitten olikin vuoro palkita itseään hieman hurvittelemalla kaupungilla. Mukaan tarttui seuraavanlaista:

"Moulin Roty"n vauvakirja joka on ollut kaikista ehdokkaista se ehdottomasti paras. Sivuilla seikkailevat nallet, ei valko-ihoiset pikkuvauvat, kannet ei ole pinkkiä tai vaaleensinistä. Eri kiva siis.


Sitten tarttui käpälään Okaidi-ketjusta tämmönen aikas kivan viileän oloinen kesämekkonen ja vielä alennuksessa, 13 eurolla lähti. Niin, aivan, kesäMEKKO eli tosiaan tyttö sieltä pitäisi olla tulossa :).

Mallina toimii nalleraasu jolla päällä myös äiteen Suomesta lähettämä takki ja myssy. Joo, mulla oli ehkä vähän liikaa aikaa... Ja kun tulin shoppailemasta kotio, odotti siellä tälläinen ylläri, eli oli siippakin ollut shoppaamassa ja ostanut sitten turvaistuimen käytettynä kolmella kybällä. Olin vähän skeptinen hankinnan suhteen (oisin ite halunnut ostaa uutena, safety first, ja valita ehkä vaunujen kanssa yhteen menevän) mutta toisaalta istuin on ihan OK kunnossa ja oli vielä noin halpakin. Jotta katsotaan. Oli mennyt ostamaan myös semmosen käsipeli ruohotrimmerin (ei mitään hajua miksi niitä oikeasti kutsutaan) josta lähtee helvetillinen meteli. Tästä en ollut niin innoissani...Mutta on juu varmasti todella välttämätön meidän noin 3x3 metriä isolle "takapihalle", heheh. Täällä kyllä ruoho yms. aluskasvillisuus kasvaa vähän eri tahtiin kuin kotomaassa että mistäs minä tiedän, saattaa ollakin. Tänään luvassa lisää laiskottelua,siivoilua, paketin postitusta ja ehkä uimista.
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti