sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Kolmatta viedään

Tänään tuli friidulle ikää täyteen kolme kuukautta. Näihin kolmeen kuukauteen on mahtunut todella paljon - ekan kuukauden väsymys ja uuden opettelu, jännitys, toisen kuukauden Suomen reissu jonka aikana vanhemmat saivat levättyä ja joka osui todella hyvään saumaan näin jälkeenpäin ajateltuna. Ja nyt kolmannen kuukauden taitteessa multa on loppunut äippäloma ja Frida on joutunut kanssani ravaamaan palavereissa ja töissä. Mutta ens viikolla siihen tulee muutos, koska tyttö aloittaa seimen. Päätös hoitoon laittamisesta näinkin pienenä ei ollut helppo, mutta tähän ratkaisuun nyt päädyttiin kun Ranskan systeemi ei paljon valinnanvaraa anna. Seimipaikat on kiven alla ja sen kun kerran saa, on lapsella oikeus olla siellä kolmevuotiaaksi saakka (jolloin mennäänkin sitten jo kouluun, LOL... ).  Mutta onneksi on hoidossa vain kolme päivää viikossa.

Saatiin tänään aikaiseksi ripustaa riippumattokin terassille ja tyttö siihen heti ihastui kuten kuvista näkyy.Posted by Picasa
Uni maittaisi
Tästä taisi tulla uusi lemppari nokostenottopaikka

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Taalla Ecuadorissakin olen nahnyt jo pariin otteesen lapsia paivaunilla riippukeinussa. Tykkaavat varmaan kovasti!

  VastaaPoista
 2. Ihana riippumatto, lapselle oiva paikka päiväunille. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, mielenkiintoista seurata eksoottista elämää siellä kaukana. :)

  VastaaPoista
 3. Heippâ, ja kiitoskiitos molemmille! Soile vau, Ecuador! Varmaan tosi mielenkiintoista sulla siellä, ainakin blogisi perusteella. Nautihan :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen päiväunipaikka, kyllä Friida täti on kateellinen sulle....Terkkuja Teille kaikille täältä sateisesta Finlandiasta ja Friidalle terkkuja että Lohjan tädillä on kova ikävä!!

  VastaaPoista