maanantai 30. elokuuta 2010

Superlomalla

Tervehdys syksyisestä Suomesta! Ai kun on kivaa  sanoa näin. :D

Lähes Suomifilmi tunnelmissa.

 Olemme nauttineet täysillä suomimeiningeistä melkeen kaksi viikkoa, joten puolivälissä lomaa ollaan.  Luksusloman reseptiksi vauvojen vanhemmille on osoittautunut seuraava: nukkuminen (nukkuvatko vauvat Suomessa jotenkin ekstrapitkään? Siltä vaikuttaa,  meidän neiti on vedellyt jopa kuuden tunnen yhtämittaisia unia), katettuun pöytään saapuminen, innosta pinkeä hoitoaputiimi (kiitos mumma ja vaari, isoisovanhemmat, tädit), kavereiden tapaaminen ja Oma Aika, vaunulenkit ja yleisesti sellaiset suomalaiset asiat kuten täkäläinen ruoka ja herkut, luonto ja kirpeä ilma.
Eli on kyllä nautittu isolla N:llä joka hetkestä ja toivuttu kuukauden univeloista.


Helsingissä on käyty ihan kahestaan, itse lähinnä shoppailin ja siippa tutustui nähtävyyksiin. Kavereitakin tuli tavattua ja isovanhempien mökillä oltua. Ollaan myös käyty fiilistelemässä Tammisaaressa ja eilen oltiin Fiskarsissa, jossa on muuten sunnuntaisin pientuottajien markkinat.  Tuli ostettua ohrahiutaleita, munajuustoa ja lakkahilloa, NAM.

                                                  Tuomiokirkko ja hurjat ukkospilvet.

Vauvaakin on ehditty juhlimaan, vietimme tytön epävirallisia nimenantojuhlia viime lauantaina. Nimihän on annettu jo  syntymähetkellä kuten Ranskassa vaditaan, mutta juhlia oli kuitenkin mukava viettää. Kaikille nimeäkään ei oltu vielä vuodettu. Paljastettakoon siis täälläkin jotta nimekseen tuli Frida Emilia.

Luvassa vielä Jyväskylän reissu ja varmaan Helsinkiinkin tulee vielä asiaa. Lomailu siis jatkukoon!
                                                                                  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti