tiistai 1. maaliskuuta 2011

Soilen blogipalkinto

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka hänen mielestään sen ansaitsevat."Maailmaa ristiinrastiin matkaava "sisar hento valkoinen" eli Soile nakkasi ystävällisesti minua kyseisellä tunnustuksella, tattista vaan kovasti! Pelin henkeen kuuluu vastata seuraavaan viiteen kysymykseen. So here goes.


1. Milloin aloitit blogisi?

Täytyy ihan tarkistaa. Se on kuulkaas 24 kesäkuuta 2009 eka teksti ilmestynyt. Näköjään mulla oli jonkinlainen taiteellinen kausi menossa, koska ekat tekstit on kirjotettu vaihtelevasti punaisella, sinisellä, vihreällä...Huhhuh. Senaikaiset tekstit käsittelee pitkälti eri byrokratiakiemuroita, asunnon hankkimista, kalustamista, töiden etsimistä jne. Nyt voi nostalgisesti vaan hymistellä näitä alkuvaikeuksia!


2. Mistä kirjoitat blogissasi ja mitä kaikkea se käsittelee?

Kirjoitan pitkälti arkikuulumisia eli mitä nyt ikinä mieleen putkahtaakin. Yritän myös kirjottaa elosta Martiniquella yleensä ja kertoilla reissuvinkkejä yms. Töistä tulee tilitettyä aika paljon ja Fridan kasvua raportoitua. Eli melkoinen sillisalaatti.


3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Eipä kai mikään paitsi että taidan olla yksi harvoista ellen jopa ainoa Karibialta bloggaava suomalainen (saa ilmiantaa muita jos tietää, itse en ole meinaan vielä törmännyt).


4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Mutsi pakotti ;). Tai ei nyt ihan pakottanut, mutta kovasti patisti että pysyisi kärryillä mun kuulumisissa.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Ulkoasua olisi kiva osata muokata persoonallisemmaksi, mutta kun ei humanistin taidot riitä niin tällä perusmallistolla nyt mennään. Haluaisin myös kirjoittaa useammin ja hieman syvällisempiäkin juttuja - mutta kaikkea ei nyt vaan jaksa ja kerkiä.

Mulla on hieman vaikeuksia laittaa eteenpäin tätä palkintoa, sillä seuraan oikeastaan aika harvaa blogia ja ne seuratut ovat kaikki jo tulleet palkituiksi ainakin kertaalleen. Eli ei liikaa makeaa mahan täydeltä you know.  Palkinto lähtee siis seuraaville viidelle:

Arkitehti - Italian ihmeitä
Isthella - Monikulttuurinen pariskunta Helsingissä
Piaf de Belleville - vintagea, vauva ja kauniita kuvia
Nyy - Crossfit babe!
Ruttu-nuttu - jotkut ne osaa ommella esim. upeita lastenvaatteita

3 kommenttia:

  1. Ole hyvä vaan! Olipa kiva esittely :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. On pitänyt haipakkaa koko viikon, mutta jos nyt yrittäisin vastata :)

    VastaaPoista