sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Harhailua

Jestas mikä viikko. Ei ole ollut taas aikaa tänne kirjoitella sitten yhtään. Töissä on hommat taas niin solmussa että oksat pois, sitä tavallista vasurointia ja yhteistyökumppaneiden olematonta panosta. Viikko ei muutenkaan ole mennyt ihan nappiin, meidän kakkosauto sanoi lopullisesti itsensä irti ja tietsikka (joka jo lagasi kerran ja piti uudelleenpäivittää) sekosi jälleen. Niin joo, vessakaan ei muuten enää vedä. :D. 

Töihin pääseminen on siis hieman kyseenalaista kunnes saadaan ostettua uusi (käytetty) auto ja töiden tekeminen himassa takkuaa tuon tietsikkajutun takia. Meillä on sentään tällainen miniläppäri joka tosin on superhidas ja ei omista windowsia.

Tänään tarkoitus oli mennä eräälle rannalle viettämään Chloën synttäreitä. Epäonni taisi jatkua, vaikka ihan itseäni saan syyttää, en ollut katsonut C:n antamaa karttaa kunnolla vaan oletin rannan olevan erään toisen rannan, jossa ollaan jo kerran käyty. No eipä ollut ei, puolitoista tuntia sitten suhasin erittäin päättäväisenä Marin:in kaupungin maaseututeitä kysellen ihmisiltä reittiä. Lopulta ei auttanut kuin luovuttaa ja päädyttiin kolmistaan (ja hyvin nälissämme) eräälle toiselle rannalle. Hieman otti päähän!

Ranta jolle pääyttiin on nimeltään Cap Macré ja tykkäsin kovasti vaikka ranta on todella syvä eikä sinäänsä paras taaperoiden uintipaikka. Mutta kauniit oli maisemat ja ranta ihanan koskematon.

2 kommenttia:

  1. ..niin ja mä oon just tommonen: kuvittelen tietäväni / löytäväni, ja sitten olen ihan eksyksissä ... eikä sitä ikinä opi! :D

    VastaaPoista