maanantai 1. maaliskuuta 2010

Yleista lapinaa

Viimeinen paiva kahvilassa on siis takana pain, ai onnea. :) Ehka ihan pikkasen tata euforiaa varjostaa pomon uusi hermoromahdus (kun tosiaan sai vaimonsa kiinni pettamisesta) ja tasta seuraavat vaikeudet kaikille muille tyontekijoille. Etta veikkaan jotta viela soittelevat josko paasisin tuuraamaan. Saatanpa viela mennakin, taytyy katsoa. Tanaan aamulla vedin taas jenkkituristeille "Historical Walking Tour"-kierroksen ihan helvetilliseksi patsiksi muuttuneessa Fort-de-Francessa. Tippia tuli ja lapisin taas ummet lammet kulttuurista lakkoiluun ja ranskalaiseen sosiaaliturvajarjestelmaan. Taman jalkeen palkitsin itseani viela shoppailemalla, joka vei kylla  viimeisetkin mehut.  Saaliksi tarttui mukaan kahdet raskauspoksyt (yhet trikoot ja yhet haaremihousut super kuminauhavyotarolla), kaksi mahapaitaa, kahet sandaalit,  kauan himoitsemani Nina Riccin "Ricci Ricci"-hajuvesi ja viilentava jalkavoide. Jotta rahat haisemaan vaan.

Taalla on nyt siis todella kuuma, koska kaynnissa on kuiva kausi joka onkin ollut erityiskuiva, koska viime ns. sadekautena sateet jai todella niukiksi. Talla hetkella karsitaan siis vesipulasta. Pohjavedet on alhaalla ja joet kuivina, pensaspaloja sammutellaan taman tasta ja  saaren etelaosassa kasvit ja ruoho on ihan keltaista. Eli veden saannostely on aloitettu ja meillakin on tanaan vedet ollut poikki muutaman tunnin. Toivotaan siis etta saataisiin pian sateita! Kuumuus alkaa meinaan jo olemaan melko tukahduttavaa.

Tanaan meinataan rentoutua leffan merkeissa, eli mennaan katsomaan mm. Morgan Freemanin tahdittama Nelson Mandelasta ja Etela-Afrikan apartheidin jalkeisesta rugbyjoukkueesta kertova "Invictus". Odotukset on kovat leffan suhteen, sentaan Eastwoodin ohjaama ja kun viela reissattiin Roméon kanssa E-Afrikassa viime vuonna niin eikohan tama patka uppoa. :)

1 kommentti:

  1. Siellä on kuivaa ja täällä on niin paljon lunta että on onni jos ne on sulanut juhannukseen mennessä ;-)

    VastaaPoista