sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Ranskasta bloggaavia suomalaisia

Tässä ranskalaisesta elämänmenosta kiinnostuneille pieni listaus Ranskan suomalaisten blogeista joihin olen netissä törmännyt. Kuvaukset omia ensivaikutelmia blogien pääasiallisista aihepiireistä. Käykäähän kurkkaamassa!

Stazzy ( Nizza)
Paljon mielenkiintoista ja vaihtelevaa juttua niin elosta Ranskassa kuin ajankohtaisista tapahtumista

"Elämää Etelä-Ranskassa" (Bordeaux)
Paljon kuvia ja juttua mm. reissaamisesta Ranskassa

 Ella Bella Ranskassa  (Marseille)
Vaatteita ja viiniä, vinkkejä Marseilleen menijöille jne.

Asuurin alla (Nizza)
Perhe-elämää Nizzassa

Laventelin tuoksu (Provence)
Tunnelmallinen ja informatiivinen blogi

Laura de Lille
Muotia ja vaatteita

Provencen auringon alla
Talonrakennusprojektia ranskalaisittain

3 kommenttia:

 1. olin viikonlopulla, löysin nyt vasta tieni blogiisi ja luin kirjoituksesi blogistani, kiitos kommentistasi. itse luen mielelläni juttujasi Martiniquesta, minulla on kaveri Guadeloupessa, mutta Martinique on tutematon.
  lämpimiä ajatuksia ja paljon onnea odotukseen ja synnytykseen. ensimmäisen odotus on aina pelottavaa mutta olen varma, että sieltä tulee kaunis vauva. tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Hei, eksyin vasta nyt blogiisi ja näin että olit linkittänyt minutkin tuohon Ranskan blogi-sarjaan. Vähän nauroin kun näin että kuvailit: vaatteita ja viiniä:) Olen nimittäin pohtinut noita "elämän aakkoset"-juttua joka kiertää blogeissa ja mietin että v:n kohdalla en kyllä osaisi päättää laitanko viinin vai vaatteet...:)Hyvin olet hokannut.
  Ja jatkanpa nyt sinun blogisi selailua.

  VastaaPoista
 3. Heh, kiitos juu. Nuo blogin kuvaukset nyt on todella lyhykäisiä ja pintaraapaisuja - kyllähän blogeissa juttua on paljon muistakin aiheista. Niin ja vaatteet ja viini rules kyllä molemmat - valinta on kinkkinen :)

  VastaaPoista