sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Ja sit tää olis niinku tarjoilija...

Voihan vimpula. Johan on taas sattunut ja tapahtunut. Aloitin kahvilassa (King´s Café) viime keskiviikkona. On oikeen tyylikäs pikku paikka jossa tarjoillaan suolasia ja makeita crêpe:sejä, jäätelöannoksia, salaatteja ja juomia. Olin kyllä todella under pressure näinä parina ekana päivänä. Mun ranskan taidot riittää juuri ja juuri, mutta välillä en saa selvää asiakkaiden tilauksista tai kysymyksistä, mikä on todella turhauttavaa ja nolottaa myös. Kiinalainen omistajatyttö, ei paljoakaan mua vanhempi, on todella - siis todella - siisti ja järjestelmällinen. Esimerkiksi tiskaaminen ja lattioiden moppaaminen on tehtävä juuri tietyllä tavalla eikä mitenkään muuten. En oo ehkä ikinä myöskään nähnyt niin siistiä keittiötä, siis muruakaan ei saa jäädä lattialle tai pöydälle. Mun "hieman" rennommalla suhtautumisella siisteyteen tulee olemaan siis muistamista. Mutta toivon että nyt lähtee ihan hyvin käyntiin tuolla. Pomon piti eilen soittaa monelta menen töihin huomenna, mutta eipä ole vielä kuulunut. Jos siis vielä menen sinne töihin :D.

Olin myös haastattelussa sinne matkatoimistoon (joka on osa isoa ranskalaista ketjua). Ja aika hieno jobi vois olla tiedossa. Etsivät enkkua puhuvia ihmisiä projektiin, jossa markkinoitaisiin eurooppalaisille yrityksille matka-hotelli-yms.paketteja. Eli työnkuvaan kuuluisi yrityksiin yhteydessä olemista, markkinointia ja jopa matkustamista esim. Saksaan tai Skandinaviaan tapaamaan yritysten kontaktihenkilöitä ja markkinoimista ihan face-to-face. Psykologiset testit ja haastikset tulee olemaan marraskuun alussa ja koulutus alkaisi joulukuussa. Siis joo, haluaisin todellakin ton homman!!
                                            Nadina soittaa.

Meillä oli taas kylässä yksi C-surffaaja, argentiinalais-amerikkalainen Nadina  joka on muusikko. Aivan loistavia biisejä säveltää, käykää kuuntelemassa Myspacessa: http://www.myspace.com/mrsnadina

                                                    Absalonin hylätyssä kylpylässä.

Näytin Nadille jokea ja Fort-de-Francea, oltiin uimassa rannalla, syötiin hyvin ja soittelivat Roméon kanssa. Todella mukava tyyppi ja oli ihanan rentouttava viikonloppu. Kokkailin ekaa kertaa ihan ite "beignets de banane:ja" eli banaanilättyjä oikeastaan. Tässä ohje, törkeen hyvää!

5 kypsää banaania
2 munaa
n. 200g jauhoja
100g sokeria (sokeriruo´osta mieluiten)
hyppynen leivinjauhetta
pari hyppystä kanelia
(vaniljaesanssia tai vaniljaa)
öljyä (esim.rypsi) paistamiseen

- Muussaa banaanit joko tehosekottimessa tai haarukalla. Lisää joukkoon sokeri ja munat, sekoita. Lisää vähitellen jauhoja sekoittaen. Lisää kaneli, leivinjauhe ja vanilja. Anna turvota hetki. Lämmitä reippaasti öljyä paistinpannulla. Kun öljy tarpeeksi kuumaa (muttei liian) tipauta pannulle kauhan avulla taikinapalloja, niin että pannulle mahtuu noin neljä pikku "lettusta". Paista ja käännä. Vuoraa pari lautasta talous yms. paperilla. Nosta valmiit lettuset kuivumaan paperin päälle. Ripottele heti kuivuvien lettusten päälle sokeria. Tarjoile! 
                                                     Posetus vesioutouksella. Tosin itse putous ei näy kuvassa...:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti