torstai 10. syyskuuta 2009

Turisteja kärräämään?

Huh, mikä päivä oli eilen. Aamulla olin Squash-hotellissa järjestetyssä ekassa turistiopas - koulutuksessa. Siellä oli melkosesti hakijoita ja meille oli puhumassa jopa Martiniquen turismikomitean johtaja. Kyse on siis siitä turistiopas-hommasta risteilijöille. Jengi pakataan päiväksi busseihin, joilla neljässä -seitsemässä tunnissa visiteerataan saaren hot spotit ja rommipanimo. Sitten takasin paattiin. Olisi kyllä ihan kiva lisätulojen lähde, varsinkin kun etenkin jenkeiltä kuulemma saa aika hyvin tippiä. :) Seuraava koulutus on huomenna, jonka jälkeen meidät laitetaan harjoittelemaan busseihin. Aika hurjaa.

Kahvilassa meni paremmin myös, oli niin rauhallistakin. Koitan nyt painaa mieleen hintoja ja salaattien koostumukset yms. Ilmeisesti saan jatkaa siellä! Soppariahan ei tosin vieläkään ole, mutta kuulemma mut aiotaan siellä pitää. Jee.

Nadina oli meillä uudestaan yötä eilen myöskin, kärrättiin se aamulla lentokentälle. Loma loppu. Niinkun mullakin tosiaan, oikeestaan melkeen liiankin paljon kaikenlaista. Olin laittanut vielä sen lehti-ilmoituksen enkun tunneista. Nyt mulle soittellaan niistä jatkuvasti, ja jo neljä mahd. "oppilasta" tiedossa. Joista yksi joka just soitti haluaisi kuulemma opiskella suomea! Että anteeksi mitä. :D Koitan tässä nyt miettiä, että miten saan säädettyä kahvilan, harjottelun, enkun tunnit ja mahd. turistiopashomman yhteen. Ainahan noista voi tietty pudottaa jonkun. Tällä hetkellä mietinkin, että lykkäisin tota harjottelua myöhemmäksi. Kahvilan lisäksi kerkeisin antamaan niitä enkun tunteja plus mahd. pari kertaa viikossa toimimaan oppaana. Mutta 20h harjottelua tohon päälle ei kyllä oikeen onnistu. Mutta kahtellaan, ainoa varma hommahan mulla on vasta tuo kahvilatyö. Että no panic.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti